Nova sezona hit showa Nove TV donosi nove izazove, pregršt glazbenih hitova i zadivljujuće transformacije, novosti u konceptu i osmero novih natjecatelja.

Osmero kandidata, Mario Roth, Daniel Bilić, Dalibor Petko, Bojan Jambrošić, Nives Celzijus, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica proći će nevjerojatne transformacije u glazbene ikone koje ih dopadnu na fotoruletu, te iz tjedna u tjedan zabavit i sebe i publiku. U tome će im pomoći vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, za plesne koreografije zaslužan je Igor Barberić, a dramski trener i u četvrtoj sezoni bit će pobjednik prve sezone showa Mario Petreković.



I ove godine u žiriju sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija koji će kandidate ocjenjivati ocjenama od 4 do 12, a kroz show će nas voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac. Iza cijelog spektakla stoji i veliki tim stručnjaka, stotinjak članova ekipe showa koji su zaslužni za preobrazbu kandidata u neke od najpoznatijih glazbenih zvijezda.



U novim nastavcima stiže jedna novost u obliku HOLOGRAMA. U ovoj sezoni bit će situacija u kojima će kandidati izvesti i posebne duete, i to na način da on/ona bude oba izvođača. Naime, neki nastupi bit će ranije snimljeni i hologramski prikazani na samoj pozornici, odmah uz natjecatelja transformiranog u drugog izvođača čiji će dio izvoditi regularno na sceni na samom snimanju emisije. Hologram će se projicirati na projekcijskoj foliji i tako će gledatelji po prvi puta u jednom zabavnom showu svjedočiti nevjerojatnom iskustvu izvedbe, odnosno dvostrukoj transformaciji natjecatelja showa.



Podsjetimo, ovaj zabavni show je humanitarnog karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10 000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Trinaesta emisija showa donijet će ime i četvrtog pobjednika showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', no do tada kandidate čeka niz priprema za spektakularne nastupe.

O SHOWU:

Show je u 2015. prosjeku pratilo više od 736 tisuća gledatelja, skoro 40 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, te je sa sjajnim rezultatima ova emisija ponovila uspjeh s drugom, ali i trećom sezonom te ponovno ponosno stala na tron zabavnog programa u Hrvatskoj. Show koji je osvojio hrvatsku publiku s tri sezone te koji kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta te ostvaruje veliki uspjeh, dolazi iz kreativne radionice ''Endemola'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća.



Pobjednik prve sezone ovog zabavnog plesno pjevačkog formata bio je Mario Petreković, dok je u drugoj sezoni pobjedu odnio Saša Lozar, a prošle godine svjedočili smo pobjedi Damira Kedže. Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači su već kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti 'pobjedu' nekome kome je ona stvarno potrebna. Show je humanitarnog karaktera, pa je do sada čak 37 humanitarnih udruga primilo donacije Nove TV zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa.


 
 

KANDIDATI ČETVRTE SEZONE SHOWA:

NIVES CELZIJUS



IVANA MIŠERIĆ



BOJAN JAMBROŠIĆ



MIA ANOČIĆ VALENTIĆ



ANA GRUICA



MARIO ROTH



DANIEL BILIĆ



DALIBOR PETKO

ŽIRI:
TOMO IN DER MÜHLEN
GORAN NAVOJEC
SANDRA BAGARIĆ

VODITELJI:
IGOR MEŠIN
RENE BITORAJAC


 
DRAMSKI TRENER:

MARIO PETREKOVIĆ



KOREOGRAF:

IGOR BARBERIĆ



VOKALNE TRENERICE:

IVANA HUSAR MLINAC



MARTINA TOMČIĆ


 

Ne propustite najbolju zabavu s novim nevjerojatnim transformacijama u četvrtoj sezoni najgledanijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju