'Pogledao sam par njenih borbi prije dolaska na snimanje. Bio sam prestravljen time što je sposobna napraviti.'

Bivša pripadnica marinaca Mallory Kane traži osvetu nakon što joj je „smješteno“ na misiji. Tijekom misije u Dublinu Mallory saznaje da je prevarena i mora upotrijebiti svoje sposobnosti i trikove kako bi izbjegla one koji je pokušavaju uloviti i vratila se u SAD za zaštiti svoju obitelj. Nakon toga kreće na misiju osvete onima koji su je prevarili.



Ovaj dinamični akcijski triler režirao je dobitnik Oscara Steven Sodebergh. Glumačka ekipa je, može se reći, sama 'krema' Hollywoodskih glumaca i to su redom Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Antonio Banderas, Bill Paxton te Michael Douglas.

Ipak u ovoj grupi hollywoodskih ljepotana i legendi, glavnu ulogu odnijela je žena, i to kakva – Gina Carano, američka MMA superzvijezda. Carano igra zahtjevnu ulogu Mallory u kojoj je samostalno izvela sve kaskaderske vratolomije.
 



Mallory odjednom postaje meta vještog ubojice koji znaju svaki njezin potez i primorana je saznati istinu kako bi preživjela. Koristeći svoju vojnu obuku, ona razvija genijalnu i opasnu zamku. Međutim, shvaća da će biti ubijena u tren oka ako ne pronađe način da izglede okrene protiv njezinog nemilosrdnog suparnika.

U snimanju scena borbe bilo je i ponekih vrlo opasnih trenutaka, izjavila je glumica. U sceni u kojoj je trebala baciti vazu prema kolegi Michaelu Fassbenderu planirano je da ga promaši. Međutim, redatelj filma je za glumicu konstatno postavljao izazove i jednom prilikom naredio Fassbenderu da ju svom snagom udari o zid. 'Fassbender je lud. On obožava takve stvari', izjavila je Carano i dodala kako je u tom trenutku 'izgubila živce'. Naravno, Carano mu je uzvratila jednakom mjerom bacivši glumcu svom snagom vazu u glavu. 'Rekao je kako zna što ga slijedi jer je vidio iskru bijesa u mom oku', zaključila je MMA zvijezda.



Ipak, ono što će možda mnoge iznenaditi jest to da je Gina izvan ringa i seta, u stvarnom životu, vrlo povučena i tiha osoba. Ovime je bio iznenađen i Ewan McGregor. 'Pogledao sam par njenih borbi prije dolaska na snimanje. Bio sam prestravljen time što je sposobna napraviti. No, kada sam došao na set bio sam potpuno zbunjen. U stvarnosti je potuno drugačija osoba – nježna, suosjećajna i puna poštovanja. Shvatio sam zašto je Sodebergh bio toliko fasciniran njome', poručio je glumac. 



Sodebergh redateljski potpisuje mnoge hitove poput Doušnik!, Čarobni Mike i Oceanovih 11, 12 i 13. Naravno, njegov najhvaljeniji projekt nastao je u suradnji s Julijom Roberts – film Erin Brockovich.

Film 'Izdaja' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju