Sto slatkih zalogaja za stotu epizodu 'Zlatnih dvora'!

Omiljeni likovi iz Zlatopolja svojim zgodama već mjesecima razveseljavaju brojne gledatelje, a danas će obožavatelji serije 'Zlatni dvori' na malim ekranima imati priliku pogledati jubilarnu stotu epizodu.

Upravo tim povodom u pauzi od snimanja na setu popularne serije okupili su se glumci Katarina Baban, Ivan Herceg, Petra Kraljev, Sandra Lončarić Tankosić, Jan Kerekeš, Tamara Šoletić, Petra Dugandžić, Darko Milas, Martin Lugarić, Tonka Kovačić, te uz smijeh i druženje podijelili svoje najdraže trenutke sa snimanja.



 

Stiglo je i iznenađenje u vidu stotinjak muffina tako da je raspoloženje bilo utoliko veće jer su se svi glumci i članovi produkcije na kratko mogli opustiti i zasladiti prije sljedeće scene.


 

U jubilarnoj stotoj epizodi gledatelji će doznati zašto će Petar i Ana ipak morati odustati od putovanja u Portugal kojem su se toliko veselili. Naime, nakon što im Vinko napokon da blagoslov za putovanje, primit će pismo koje će ga šokirati – Begovci dobivaju tužbu zbog urušenog krova na jednom bivšem projektu!

Ni Kata se danas neće usrećiti kada ugleda račun za štednjak koji joj je Dalibor „poklonio“, a sve će to dovesti do njezina privremenog preseljenja kod Galovića, koji će dati sve od sebe da je izvuku iz depresije.
 


 

 

Za to vrijeme, Eva koristi Katino izbivanje kako bi se udomaćila u njezinoj kući te se svim silama trudi uvući u Mladenov život. Mladen je zasad pristojno drži na distanci, no hoće li pokleknuti?



Kod Veselica je također sve samo ne dosadno – Domagoj piše Janku pismo pretvarajući se da ono dolazi od njegova oca koji je u zatvoru. Janko će biti uzbuđen, no Domagoj nije ni svjestan kakav će nesporazum time pokrenuti kada Janko sljedeći dan dobije još jedno pismo koje će ovoga puta zaista biti od njegova oca!


Što će još doživjeti likovi 'Zlatnih dvora' u stotoj epizodi popularne serije, ne propustite doznati večeras u 22.30 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju