Triple-double svakog će četvrtka donositi sve informacije vezane za NBA ligu te detaljno analizirati nastupe hrvatske šestorke!

Ljubitelji košarke od ovog se tjedna četvrtkom navečer mogu informirati i zabaviti uz novi projekt GOL.hr-a. Riječ je o košarkaškom podcastu naziva Triple-double u kojem će glavna tema biti NBA liga s naglaskom na hrvatske igrače.

Voditelji Triple-doublea dva su velika zaljubljenika u NBA, novinar GOL.hr-a Vid Horvat te poznati košarkaški trener Danijel Lutz. Oni će svakog tjedna u narednim mjesecima analizirati i komentirati aktualne događaje iz najbolje lige svijeta, a gledateljima pripremaju i neka iznenađenja. Tako su već prvu emisiju iz SAD-a najavili i poznati hrvatski košarkaši Bojan Bogdanović i Damjan Rudež.



Želja nam je da košarka, kao jedan od naših najtrofejnijih i najpopularnijih sportova, dobije više medijskog prostora, a ljubitelji tog sporta mjesto okupljanja. Video podcast popularni je digitalni format iz kojeg su u SAD-u nastale danas cijenjene TV emisije“, poručuju pokretači Triple-doublea.

Podcast Triple-double bit će mjesto na kojem će gledatelji moći saznati sve o čemu se govori u i oko NBA lige s detaljnim analizama nastupa hrvatske šestorke koja će, u mjesecima uoči Eurobasketa koji se održava u rujnu, biti i pod posebnim povećalom šire javnosti.

Uoči All-Star vikenda na kojem će Hrvatska treću godinu u nizu imati svog predstavnika, ljubitelji košarke Triple-double mogu pogledati već danas u 20:15 na portalu GOL.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju