Treću sezonu njemačke uspješnice 'Gorski liječnik' ne propustite pratiti u jutarnjem terminu na Novoj TV!

Na početku treće sezone 'Gorskog liječnika', Martinu nije lako: Andrea Junginger (Tessa Mittelstaedt) osjeća se povrijeđenom zbog njegova eventualnog očinstva i veze sa Susanne, a ni Lilli nije dobro reagirala na vijest da će možda postati sestra.

Susanne želi napraviti test na očinstvo čim to bude moguće, no njezin suprug Jörg ne može se pomiriti sa situacijom u kojoj se zatekao. On sve više pokazuje svoj očaj te se odluči na neko vrijeme maknuti od svega.



Martina će mučiti i situacija u kojoj će se naći njegov mlađi brat Hans, koji će završiti u zatvoru zbog nezgode u kojoj je stradao njegov susjed. U pokušaju da dokaže bratovu nevinost, Martin će možda izgubiti svoju liječničku licenciju.



Usprkos problemima s kojima će se suočiti Gruberovi, neće im nedostajati ljubavi, ali ni briga koje dolaze s njom. Martin nastoji održati vezu s Andreom koja razmišlja o preseljenju u Beč, Hans je u vezi s učiteljicom Klarom Hoffmann (Nike Fuhrmann) i s njom želi provesti ostatak života iako će se to na trenutke činiti nemogućim, Lisbeth se vraća s vikenda u wellnessu zaljubljena do ušiju, a mlada Lili po prvi je puta zaista zaljubljena, što nimalo neće odgovarati Martinu.



Liječnik se će se baviti i brojnim novim medicinskim slučajevima te pomoći pacijentima čije povjerenje je dosad zaslužio svojom sposobnošću i toplim ljudskim pristupom.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju