Hoće li Kemalova obitelj dobiti novi početak?

Nakon brojnih intriga koje nam je na male ekrane donijela turska serija 'Obitelj mog oca', gledatelji Nove TV imat će priliku pogledati veliko finale serije i doznati odgovore na sva svoja pitanja danas u večernjem terminu.



'Obitelj mog oca' snažna je priča o ocu rastrganom između dviju obitelji koji je prisiljen priznati da vodi dvostruki život kad shvati da njegov nepriznati sin može spasiti polubratov život. Glavni lik Kemal Ipekči na težak je način doznao koje je stvarno značenje obitelji i je li samo ljubav dovoljna za održavanje voljenih osoba na okupu.



Iako je vodio život na kojemu bi mu mnogi pozavidjeli, Kemal je odlučio odbaciti ugled i novac kako bi mogao zaštititi svoju neprežaljenu ljubav Nilgun i djecu Hasret i Kadira, koji su godinama živjeli daleko od njega. Ovaj nagli zaokret pokrenuo je cijeli niz događaja koji su kulminirali Kemalovim uhićenjem, izdajom od njegove vlastite majke Madžide i pokušajem samoubojstva njegove bivše supruge Suzan, koja više ne može podnijeti odsutnost Kemala i sve lošiji odnos s vlastitom djecom.



U posljednjoj epizodi serije, Suzan će upravo od Kemala dobiti najveću potporu u razotkrivanju Madžide i Tamera. Iako Nilgun proživljava teške trenutke i ponovno sumnja u stabilnost svoje veze s Kemalom, nikad neće izgubiti vjeru u ljubav koju nosi u sebi te će se svim snagama priviti uz supruga. Tamer će još jednom pokušati uništiti Kemala.



Hoće li to Tameru poći za rukom? U trenutku kad je sudbina cijele obitelji na raskrižju, tko će biti osoba koja će pokrenuti promjenu nabolje i osigurati svima novi početak?

Doznajte u velikom finalu serije 'Obitelj mog oca' danas u 21:10!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju