Tko ima ''hit proizvod 2022.''?

Tijekom posljednjih mjeseci u projektu ''Startaj Hrvatska'' upoznali smo zanimljive poduzetnike koji žive svoje snove. Na tom putu bilo je puno odricanja kako bi na tržište stavili proizvode koje su stvorili. Došlo je vrijeme kada ćemo vidjeti koliko se njihov trud i rad isplatio. Saznat ćemo tko od osam kandidata nastavlja suradnju sa SPAR Hrvatska te tko ima hit proizvod 2022. godine.



Iza naših poduzetnika je devet vrlo turbulentnih mjeseci u kojima su dali sve od sebe kako bi njihov san uspio. Put koji su odabrali donio im je velike poslovne, ali i osobne promjene.

''Prvo na pameti kad sam se danas probudila mi je bilo uzbuđenje'', rekla je Martina Gilja koja je sudjelovala u projektu sa svojim grickalicama ''Nutri Kulti''.

''Jako me zanima kakav će ovo dan biti'', kaže Martina Vuković koja je sa suprugom Miroslavom predstavila craft pivo ''4 mudraca''.

''Dugo smo čekali ovaj trenutak. Dok smo se spremali, razmišljala sam koliko sam ponosna na nas'', rekla je Ana Antolić koja je s bratom Markom proizvela prvu bezglutensku tjesteninu u Hrvatskoj - ''Druid''.

''Osjećamo se vrlo ponosno, kao da je cijeli svijet naš. Došli smo do kraja'', rekla je Tea Bogdan koje je u projektu sa sinom Mariom Goretom predstavila mušku kozmetiku ''Meštar''.

''Ovaj dan za mene predstavlja krunu svega što smo radili. To vam je kao kad cijele godine živite, a jedan dan slavite svoj rođendan'', rekla je Marija Antunović koja sa suprugom Ivanom Borcom stoji iz sladoleda ''Croccantino''.



''Na prvom mjestu mi je moja obitelj i ne gledam kako će meni danas biti nego što mogu napraviti da njima sutra bude bolje'', rekao je Ivan Perković koji s bratom Josipom proizvodi kozje sireve ''Braća Perković''.

''Svi oko mene mi žele sreću i da dobijem ugovor sa SPAR-om'', kaže Maja Lazić koja je u projektu predstavila svoj slatki namaz od lješnjaka s industrijskom konopljom ''Organica Vita''.

''Osjećam se uzbuđeno, a malo mi je i trema zbog finala. Mislim da je sve to normalno i prirodno'', rekla je Tina Popović koja je u projekt ušla sa svojim ''Korijenom''.

Treću godinu zaredom pokazujemo u projektu ''Startaj Hrvatska'', da je sve moguće, a u čemu je tajna otkriva Helmut Fenzl, Predsjednik Uprave SPAR Hrvatska: ''Prije svega tu je samo rad. Iza projekta je velik broj stručnjaka koji su radili s poduzetnicima. Rezultati tog rada su proizvodi koji su na policama INTERPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske. Kao i svake godine najponosniji smo na to što smo uspjeli podići osam poduzetnika i da su oni svoje proizvode uspjeli staviti na police trgovina. Posebno nas veseli što tu ima ekskluzivnih proizvoda, odnosno onih koji su proizvedeni samo za projekt Startaj Hrvatska.''

Uskoro saznajemo jesu li poduzetnici iz ''Startaj Hrvatska'' zaslužili povjerenje velikog trgovačkog lanca i tko će od njih osam potpisati ugovor sa SPAR Hrvatska, a koji će proizvod dobiti titulu Hit proizvoda 2022. godine.

Sve to doznajte u finalnoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' u nedjelju u 16 sati na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju