Iskreni razgovori...

Nepresušne teme razgovora dotaknuli su se Edita i Roberto. Pričali su tako o ljubavi i ljubavnim zavrzlamama u vanjskom svijetu.

Roberto je pričao o svojoj bivšoj vezi, a Edita mu se povjerila kako vani ima dečka kojeg voli, no nije sigurna ima li ga još uvijek.

Kako je tekao njihov razgovor, pogledajte u videu: 


Mentor Joža stigao je u posjet farmerima te sa sobom poveo i klijenta za kojeg će farmeri mljeti kukuruz i pšenicu i tako zaraditi deset dukata. Srećko i Joža krenuli su u obilazak farme gdje mu je Joža dao upute što sve moraju napraviti i popraviti na farmi. Joža je farmerima doveo i jednu krmaču za koju im je napomenuo da ju moraju držati kao kap vode na dlanu.  Farmeri su shvatili da im mlin može biti jako dobar izvor prihoda kojim bi mogli opskrbljivati hranu idućih nekoliko mjeseci pa su tako krenuli u potragu za ključem. Nedugo nakon što su krenuli u potragu pronašli su ga u duelističkoj kućici.
 

Najbolje trenutke dana pogledajte u galeriji:



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju