Najgledaniji reality show, petu sezonu Farme u prosjeku je pratilo gotovo 570.000 gledatelja, a emisija u prosjeku ostvarila 33,1 posto udjela u gledanosti (SHR).

Zabave, natjecanja, druženja, intrige, ali i ljubavne zgode s farme pratio je najveći broj gledatelja koji su iz dana u dan tijekom 17 dugih tjedana, odnosno 4 mjeseca, konstantno pratili događaje na udaljenom seoskom imanju.



Show je tako ponudio najbolju zabavu i tijekom duljeg razdoblja uspješno zadržao interes gledatelja zanimljivostima iz tjedna u tjedan.



Peta sezona Farme gledateljima je donijela pregršt uzbudljivih trenutaka, pratili smo aktivnosti strastvenih natjecatelja i svjedočili brojnim dramatičnim i emotivnim obratima. Farmeri su pred stalno upaljenim kamerama odrađivali zahtjevne zadatke vođenja domaćinstva te istodobno otkrivali međusobne odnose, simpatije i netrpeljivosti.



Njihove priče zaintrigirale su gledatelje Nove TV koji su Farmu pratili sve do samog finala kada je pobjedu u petoj sezoni i nagradu u iznosu od 500.000 kuna odnio Goran Kaleb. U finalnom dvoboju Goran je pobijedio Josipu Tomljanović tako što je prvi došao do zlatne potkove koja mu je donijela sreću u obliku bogate nagrade.



Finale emisije pratilo je gotovo 700.000 gledatelja te je ostvarilo 38,3 posto udjela u gledanosti.  
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju