Ankica: „Izgubila sam od štrebera. To nije čovjek za Farmu već da se igra vunenim lutkicama.“

Za suparnika u dvoboju Damir je izabrao Ankicu, nju je smatrao najlakšim protivnikom. U okršaju znanja pobijedio je rezultatom s pet točnih bodova naspram dva.



Ankici je poraz pa u konačnici i ispadanje iz showa teško palo
te je izjavila: „Oprosti, za mene nisi nimalo muško. Muško je Gordan, Tome tako-tako i ovo dvoje što mi stoje iza leđa!“ Više o njenim dojmovima sa Farme možete pročitati OVDJE.

Novi Gazda je za Gospodu odabrao Gordana i Tomislava, čini se kako su svađe iza njih.

Obzirom na njihove razgovore zadnjih dana, kao i podjelu između farmera, to je bio očekivani izbor. Što se sve događalo na Farmi zadnjih dana možete pogledati OVDJE.

Ankičinim ispadanjem iz showa, Josipa je ostala jedina ženska farmerica, a samim time postala i prva finalistica pete sezone Farme.

Za ostvarenje želja u mini dvoboju borili su se Gordan i Josipa. Za pobjedu, Josipa i Gordan, trebali su pogoditi metu zračnom puškom. 

Gordanu je ovo bila prva pobjeda i time je ostvario svoju dugo priželjkivanu želju: „Veselim se janjetini, francuskoj salati i pivi. To mi je broj jedan prilog na cijelom svijetu“, rekao je Gordan nakon pobjede.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju