Josipa: "Bolje možda da Goran bude prvi duelist, jer on mi više daje pouzdanja nego Ante"

Kako je u četrnaestom tjednu ostalo samo troje nadničara, od kojih je Josipa prva finalistica, Ante i Goran automatski su postali sluge. Dušan im je objasnio da će pobjednik narednog dvoboja postati posljednji Gazda Farme te tim tjednom završava natjecateljski ciklus i predstoji im finalni tjedan.

Za razliku od dosadašnjih nominacija za sluge, ovoga puta Dušan im je rekao da na pločicu mogu napisati bilo koje ime s obrazloženjem što misle o toj osobi. Goran je mišljenja da nisu svi bili iskreni.


Josipa se pribojava da s njom u tom tjednu neće biti Goran i Ante, no, kaže, vjeruje da će njih dvoje dati svoj maksimum i boriti se do kraja. Ipak, priznaje, više bi voljela da Ante osvoji imunitet nego Goran. Zašto to želi i je li Ante poslušao njen savijet da se primi praktikuma, možeš pročitati OVDJE.


 

Goran više nije siguran što da misli o Gordanu.


Farmere je posjetio Mentor Joža koji im je sa sobom doveo djecu kako bi pogledala lutkarsku predstavu koju su za njih farmeri pripremili. Kako je prošla predstava i što su sve to farmeri zamjerili jedni drugima možete pogledati OVDJE.



Djeca su bila oduševljena predstavom, a farmeri su im još poklonili i lutke koje su sami izradili za potrebe predstave.

 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju