Gošća ovotjedne rubrike 'Zdravlje s poznatima' je violončelistica Ana Rucner!

Hrvatskoj nedostaje 12.000 medicinskih sestara, a samo KBC-u Zagreb 690. Egzodus medicinskih sestara i liječnika se nastavlja! U ovotjednome izdanju 'Zdravlja na kvadrat' ekipa emisije traži odgovore na pitanja zašto liječnici odlaze iz Hrvatske i kako je moguće da je na burzi rada više od 850 nezaposlenih medicinskih sestara, a zdravstveni sustav vapi za njima.



Novinari 'Zdravlja na kvadrat' ovaj tjedan donose i reportaže o nesanici, navlakama za zube, ali i priču o namirnicama koje nas napuhuju.



Gubitak tjelesne težine, slabljenje apetita, nadutost, podrigivanje, mučnina i povraćanje, bol koja je obično ravnomjerna i tupa. Sve su to mogući simptomi čira za želucu. U 'Zdravlju na kvadrat' govorimo o prevenciji i specijalističkom liječenju čira na želucu.



Muče li vas proširene vene? Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' gledateljima će pokazati brzu i efikasnu UGFS metodu – zahvat trajnog i bezbolnog uklanjanja proširenih vena pjenom.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 21. siječnja na Novoj TV, a prošlotjednu epizodu u kojoj je gostovao Filip Dizdar pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju