Bruce Dickinson, frontmen Iron Maidena, jedan je od poslovnih anđela koji sudjeluje na konferenciji EBAN Winter University.

U Zagrebu se ovih dana održava najveća europska konferencija poslovnih anđela EBAN Winter University čiji su medijski pokrovitelji Nova TV i DNEVNIK.hr, a jedan od finalista iz Hrvatske kojeg će odabrati predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić osvojit će posebnu nagradu Nove TV.


Jedan od predavača konferencije koji definitivno privlači najviše pozornosti jest Bruce Dickinson, frontmen Iron Maidena. Pjevačka heavy metal zvijezda u ekskluzivnom intervjuu za Dnevnik Nove TV novinarki Sanji Vištici otkrio je mnoge stvari o sebi, iskustvu u Hrvatskoj, ali i Sarajevu 1994. godine.

Za ovu glazbenu legendu zaista možemo reći da je svestran poduzetnik koji ima jasnu životnu motivaciju. U intervjuu koji je dao za Novu Tv mogli smo se uvjeriti u njegovu pozitivnu energiju i saznati mnogo zanimljivosti.

Svoj dolazak na EBAN Winter University, kao i svoju motivaciju zašto se odlučio pomagati drugim poduzetnicima kao poslovni anđeo, komentirao je na sebi svojstven način: "Pozvali su me i zvučalo je zabavno. Rekli su mi da ću imati i večeru s predsjednicom Hrvatske i pomislio sam: Nikad nisam večerao s predsjednicom Hrvatske. Zvuči jako zabavno i također ćemo se baviti poduzetništvom, posebice vezano uz pivo. Istražujemo malo mogućnosti, mogli bismo surađivati."

Uspješno je uskladio život  pjevača, pilota, pisaca i biznismena i to na način da radi jednu po jednu stvar. "U osnovi, sve te profesije dijele iste karakteristike. Morate biti strastveni i morate u bilo čemu što radite tražiti nešto što vam je posebno", komentirao je. 

Svim mladim ljudima koji pokušavaju uspjeti savjetovao je: "Naporno radite, uživajte u tome i nikad, nikad, baš nikad nemojte odustajati!"

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju