Sinoćnja emisija 'Provjerenog' bila je najgledaniji program dana na svim nacionalnim televizijama.

Sinoćnji prilog reporterke Eme Branice, s ekskluzivnim snimkama uhićenja Amerikanke Vanesse Raney, pred malim ekranima pratilo je više od 560.000 gledatelja. Zahvaljujući toj temi, ali i drugim zanimljivim temama jučerašnje emisije, 'Provjereno' je bilo najgledaniji program dana na popularnoj televizijskoj skupini 18–54, ostvarivši udio u gledanosti od 26,8%.



Slučaj Vanesse Raney pažnju javnosti plijeni još od prošlotjedne emisije 'Provjereno' i priče Eme Branice o Ivančici Banković-Mandić, profesorici s Filozofskog fakulteta koju 41-godišnja Amerikanka uhodi već dvije godine. Sinoćnja emisija 'Provjerenog' donijela je veliki rasplet tog slučaja – ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney te dnevnik potrage Eme Branice koja je u samo četiri dana riješila slučaj koji policija nije uspjela dvije godine.
 

Uz ovu temu, sinoćnje 'Provjereno' donijelo je i potresnu ispovijest Ane Dragičević, Riječanke koja je pet godina bila zatvorena u Psihijatrijskoj bolnici Lopača gdje su je liječili zbog – homoseksualnosti. Zanimljiva je bila i tema izbjegličkog kampa u Ugandi u kojemu je trenutno smješteno više od 270 tisuća ljudi, a unatoč teškim uvjetima, mjesto je to koje vrvi životom.

Nevjerojatna, ali inspirativna priča bila je i ona o malom Ismailu – 6-godišnjaku koji, unatoč tome što je rođen bez obje ruke i s deformiranom nogom, posjeduje nevjerojatnu volju i vedar duh. Štoviše, plivanje koje mu je ispočetka bilo terapija, dovelo ga je do zlatne medalje na regionalnom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom.


Provjereno’ priče koje moraju biti ispričane donosi svakog četvrtka na Novoj TV.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 18. svibnja 2017.
Ciljna skupina: 18-54, 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju