Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Karlo i Julija dobivaju od Saše potvrdu da ostaju živjeti na imanju. Kako bi kupili vrijeme, Julija i Karlo pred Sašom glume da traže Dolores. Saša im vjeruje, no ipak osjeća da i sam mora u potragu. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi: 



Karlo, kako bi preduhitrio napise i tračeve, daje Ireni zadatak da raširi vijest da firma Krpan ulazi u veliki projekt naziva „Otok.“ Irena pokušava od Ivana saznati više o projektu, no Ivan ne otkriva mnogo.



Lola uvjeri Nadu da je u velikom problemu te odlazi na Marijin grob oplakivati činjenicu da ju je iznevjerila.  Tamara je preneražena saznanjem da joj je Karlo lagao i da nije vlasnik imanja.



Igor planira prevesti Roka preko granice. Odlazi na pregled kod Jelene kako bi se domogao njenog potpisa kojeg će krivotvoriti za dokumente potrebne za prelazak djeteta preko granice. Provaljuje u Jeleninu kuću i krade Rokovu putovnicu.



Ivan primjećuje da ga Bruno i Jelena poprijeko gledaju zbog Karmele, koja im je očito govorila loše o njemu, pa Ivan naredi Karmeli da ih pozove na večeru. Karmela, protiv svoje volje, pristaje.



Iako mu Bruno poklanja novi romobil, Roko se inati. Maja strepi da bi je Saša mogao izbaciti iz kuće. Luka joj produbljuje strepnju, a Goran ju uspijeva oraspoložiti.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju