Zaklada Ana Rukavina pridružila se obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera.

U Uredu predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, održani su Dani otvorenih vrata. Zaklada Ana Rukavina, zajedno sa predstavnicima udruga koje se brinu o potrebama osoba s invaliditetom te surađuju s volonterima, ovim povodom predstavila je svoj rad.



„Naši dragi volonteri poklonili su Zakladi svoju dobru volju i vrijeme i pomogli u organizaciji 320 akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanici, sudjelovali u organizaciji 23 koncerta, pomažu u organizaciji aktualnog koncerta koji će se održati 19. prosinca te u nizu drugih aktivnosti kroz ovih deset godina. Hvala im od srca na svemu što su napravili i čine i dalje kako bi pomogli da se Anina vizija i san i dalje nastavi“, izjavila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade.


Zaklada Ana Rukavina i ove godine, čiji je ponosni medijski partner Nova TV, organizira tradicionalni božićni koncert „Želim život“. Koncert u sjećanje na deset godina od Aninog preranog odlaska održat će se 19. prosinca na glavnom zagrebačkom Trgu, uz izravan prijenos na Nova TV.

Svi građani, koji ne budu mogli sudjelovati na koncertu, mogu pomoći radu Zaklade pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji će biti aktivan do 31. prosinca. Operater humanitarnog broja je Hrvatski Telekom, a cijena poziva 5,00 kuna + PDV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju