Dan s ekipom emisije Damir je završio treningom u teretani i trčanjem.

Za ovotjedno izdanje emisije 'Zdravlje na kvadrat', pjevač, glumac i sudionik showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Kedžo govorio je o svojem zdravlju, a u ordinaciji liječnika izmjerio je tlak, pregledao glasnice i pluća, a na kraju se i cijepio protiv gripe! 

 

Novinarima emisije 'Zdravlje na kvadrat' svoju priču ispričao je i oboljeli od AIDS-a. Gledatelji imaju priliku doznati kako se liječi i nosi s tom bolešću, a kako drugi iz okoline reagiraju na njega. 'Zdravlje na kvadrat' donosi i priču o tome što je to generički lijek, ima li razlike između originalnog lijeka i generičkoj te zašto je ovaj drugi jeftiniji.


Gušenje i prestanak disanja kod djece najgora je noćna mora za svakog roditelja. Stoga je iznimno važno znati što učiniti u takvim situacijama. Gledatelji će u ovotjednoj emisiji moći doznati što savjetuju djelatnici Hitne pomoći. 

Sve više ljudi izbjegava jesti hranu s glutenom vjerujući kako gluten uzrokuje zdravstvene probleme, a industrija proizvoda bez glutena svakog dana raste. Radi li se samo o trendu ili o stvarnoj potrebi? Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' potražila je odgovor i na ovo pitanje!


Emisija 'Zdravlje na kvadrat' donosi i priče o stvarima koje se ne bismo trebali dijeliti s drugima iz higijenskih razloga, a ekipa emisije gledateljima će pokazati i vježbe za trudnice!

Ne propustite novo izdanje emisije ''Zdravlje na kvadrat'' u subotu, 26. studenog na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju