Glavni junak ovogodišnje blagdanske priče je maštoviti dječak, koji iz svoje sobe kreće na uzbudljivo putovanje na kojem se njegove božićne želje, kroz program Nove TV, pretvaraju u stvarnost.

Tijekom tog putovanja naći će se u niz izazovnih situacija koje samo dječja mašta može zamisliti, ali na kraju dječak bira ostvarenje najveće od svih želja i njemu najvažniju. Želje koje ima ovaj poseban dječak nisu sasvim uobičajene, njega mašta i kreativnost lansiraju ga u veselu pustolovinu kroz koju ga vode poznata lica zabavnog i informativnog programa Nove TV.


Četiri su blagdanske želje o kojima mašta glavni lik spota kojeg utjelovljuje dječak Krsto Bošnjak. Tako ga u jednoj hrabroj želji vodi popularna glumica serije ''Zlatni dvori'', Katarina Baban. Katarina će dječaka poučiti jahanju, a glumica otkriva i djelić atmosfere sa snimanja: „Na snimanju je bilo prekrasno. Rad s konjima je uvijek posebno iskustvo. Oduševila me profesionalnost malenog Krste. Iako nije puno puta bio na konju, uopće ga nije bilo strah. Slušao je upute i pratio što instruktorica jahanja i ja radimo.''

Ovom prilikom Katarina je podijelila i svoje blagdanske želje: „Za ovaj Božić samo želim mir i zdravlje, kako sebi, tako i mojoj obitelji i prijateljima. Mislim da su te stvari najbitnije. Ove godine mi se uistinu ispunila svaka moja želja i neopisivo sam zahvalna na tome.''



Dječak iz spota poželio je postati i pjevačkom zvijezdom. Mašta ga potom vodi i na pozornicu najgledanijeg zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gdje njegov nastup pomno prati voditelj Igor Mešin. Naravno, dječački san je i velika pustolovina u ulozi omiljenog superjunaka, a Nova TV mu je omogućila potom i „teleportaciju“ u napetu scenu najdražeg filma.


Najvažnija želja dječaka jest zapravo biti s obitelji na okupu. Divno i toplo obiteljsko druženje sastavni je dio dječakovih snova.

Tijekom obiteljskog blagdanskog druženja dok se odvijaju razgovori za stolom tu je i uključen televizor. Na programu je najgledaniji informativni program s voditeljima Petrom Perežom, Marijom Miholjek, ili pak Rominom Knežić i Sašom Kopljarom, a što je dječak neobično uočio u programu, gledatelji imaju priliku saznati u emotivnom spotu koji se prikazuje tijekom cijelih blagdana na Novoj TV.


Ovom prilikom Marija Miholjek, voditeljica i urednica informativnog programa Nove TV također otkriva posebnu poveznicu s Božićem. „Božić i vrijeme adventa uvijek mi je bilo najdraže i najljepše doba godine. Od kada imam djecu, još i ljepše! Vrijeme nade, obitelji, dobrih želja, lijepih emocija, ali i suosjećanja s drugima. Budući da sam i rođena točno 25.prosinca, meni je to uistinu poseban dan. U našoj obitelji na Božić uvijek imamo dvostruko slavlje!“, kaže poznata voditeljica i urednica Nove TV.

Režiju spotova potpisuje Ivan Salaj, a za kreativan koncept blagdanskih spotova zaslužan je tim marketinga Nove TV, na čelu s voditeljem on-air promocije Nove TV, Damirom Morpurgom koji potpisuje i scenarij ove blagdanske priče.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju