Nakon što je stavio karte na stol, prvi duelist Goran, budući da nije mogao birati Tomislava za svog suparnika jer je ponovno osvojio imunitet gledatelja, odlučio je da će u dvoboj ići sa svojim najboljim prijateljem na farmi Antom.

'Borit ćemo se, pa neka bolji pobjedi, važno je da jedan od nas ostane!“ kazao je Goran, a u dvoboju snage, u kategoriji pila, bio je bolji od Ante. 'Bolji je pobijedio. Mogu ti reći da mi je draže da sam izgubio od Gorana, prika mi je i želim da ide do finala.' kazao je Ante čija je farmerska pustolovina nakon 14 tjedana završila.



Prije nego li je napustio Arenu, obratio se svojim farmerima riječima:
'Tomo, Damire bili ste ok, kao familija ste mi bili, Tomislave budi malo pametniji, Damire budi svoj. Gordane, nismo se slagali od početka, ali dao bih ti neki dobar savjet, da budeš svoj, pamet u glavu i nadaj da nitko manipulira s tobom.'



Ipak, najteže bilo mu je obraćanje Goranu i Josipi:
'Gogi i Josipa, kao familija ste mi bili i ostat ćete tako. Neka vam ovo što ja idem bude poticaj da idete do kraja, pobijedite i neka najbolji digne u zrak onih 500 tisuća kuna.'



Novi Gazda farme postao je Goran, no kako pravila nalažu u posljednjem natjecateljskom tjednu, ukida se Gospodstvo te Gazda živi sam na Novoj farmi, dok su svi ostali farmeri nadničari koji žive na Staroj farmi.



Voditelji Mia i Dušan najavili su farmerima da će ih idućeg tjedna posjetiti gosti koji će s Gazdom živjeti na Novoj farmi, a tko će im doći u posjetu ne propustite doznati u novoj epizodi.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju