Pogledajte video i glasujte za svog miljenika!

Burak Özçivit, poznatiji kao Kemal Sojdere svakodnevno bez daha ostavlja gledatelje, posebice gledateljice turske serije 'Bit ćeš moja'.

Kemal je mladić iz kvarta, svjestan je svijeta u kojem se rodio, a njegov jedini cilj bio je školovati se i raditi kako ne bi bio na teret svojoj obitelji.



Ne vjeruje u klasifikaciju i hijerarhiju među ljudima. Ne sudi ljude prema onome što posjeduju, nego prema njihovim vrijednostima. U skladu s tim ni sebe ne doživljava kao zakinutog, ali ni kao da je iznad ikoga. Također cijeni iskrenost i radinost, kao i pravednost. Na ramenima nosi zdravu glavu i vrlo je iskrena i pravedna ličnost. Vjeruje u vrijednost toga da ne odstupa od svojih etičkih principa.

Nova TV nedavno je donijela i tursku uspješnicu 'Istanbulska nevjesta'. Glavni lik Özcan Deniz, utjelovio je najstarijeg sina obitelji Boran, Faruka.

Faruk je od djetinjstva bačen u čvrste okove tradicije. Kada slučajno upozna Sureju, ona osvoji njegovo srce te se ubrzo i vjenčaju.



Ne znajući da se iza maske čovjeka širokih shvaćanja krije rob običaja, koji se još drži za majčin skut, Sureja pristaje udati se za njega. Faruk je razapet između majke, koja ne može prihvatiti njegovu odabranicu i Sureje, koja ga oduševljava svakim novim danom.

Baš kao Kemal, i Faruk je oduševio gledateljice nove serije.

Pred vama je nimalo laka odluka, izabrati svoga miljenika.

Tko je vaš miljenik?

glasova:



Omiljene serije 'Bit ćeš moja' i 'Istanbulska nevjesta' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju