Petar će se naći na sto muka kada ga Ana odbije i Mladen prihvati posao seoskog liječnika, Nera će napokon biti uhvaćena u laži, a Kata će donijeti jednu važnu odluku.

Kata će sljedeći tjedan započeti s novom odlukom – otvorit će vlastiti catering servis. Mari pak u pomoć priskače Vesna, koja postaje nova glavna kuharica restorana. Za to vrijeme, Ana, Mladen, Kata i Domagoj na svojevrsnom su duplom spoju koji ne prolazi najslavnije – Dalibor potajice odlazi k drugoj djevojci jer Kata nije spremna za sljedeći korak s njim, a Mladen još jednom ne uspijeva impresionirati Anu, koja se pak osjeća krivo jer dopušta Petru da joj priđe iako ga istovremeno drži na distanci. Ana stoga odlučno odbije Petra, kojega to povrijedi dok ga istodobno izluđuje Mladenova prisutnost u njenu životu, posebice kada Mladen prihvati Sonjinu ponudu da postane novi seoski liječnik te odluči do daljnjega ostati u selu.



Stvari se dodatno zakompliciraju kad Galovići s Mladenom potpišu predugovor o financiranju gradnje crpilišta u selu. Nera ne odustaje od svojega plana i pokušava zatrudnjeti, pa se trudi zavoditi i Jana i Petra. Međutim, Petar će je ubrzo uhvatiti na djelu i potvrditi svoje sumnje.



U Vinku sve više raste ljubomora pa počne pratiti Irenu i Gorana. Nakon što ugleda Goranov pokušaj da uhvati Irenu za stražnjicu, Vinko se razbjesni i napadne ga palicom za golf. No ni Irena neće ostati dužna Vinku – dok on potajno sa Sonjom razmišlja o poklonu za Irenu, ona ga krene pratiti, no i to će završiti neslavno. U međuvremenu, Nikola se i dalje ne namjerava vratiti kući, no u toplicama sretne Žanu, Vinka i Irenu, pa čak i modnog stilista Marca, koji baci oko na njega.



U epizodnoj ulozi vidjet ćemo kazališnog, filmskog i televizijskog glumca Đorđu Kukuljicu, koji će utjeloviti recepcionara u toplicama.



Hoće li se Nikola nakon boravka ondje i susreta sa Žanom predomisliti i ipak se vratiti u Zlatopolje? Što će nagnati Mladena i Zvonka da Kati poklone haubu i poklon bon za frizerski tečaj? Hoće li se Nera izvući iz škripca novim lažima?



Doznajte u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori' na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju