Zlatni buzzer stisnula je Martina!

Posljednju zlatnu ulaznicu za direktan ulazak u polufinale ove sezone Supertalenta zgrabio je glazbeni sastav A.K.A. Crescendo, skupina mladih zadarskih studenata. „Ja sve tražim neke riječi, srce ne prestaje kucati Nevjerojatno mi je da netko unutar četiri mjeseca ovo napravi“, komentirala je Martina stisnuvši zlatni buzzer, a Mislav je nadodao: „A.K.A je kao da vas je Hollywood složio, pa gdje ste bili do sada? Genijalno!“


Žiri je svojom slatkoćom osvojio devetogodišnji Stjepan Magdić, maleni virtuoz na harmonici koji već ima niz uspjeha na natjecanjima. „Znaš što, fascinirao si me. Ovaj tvoj sitan vez, pa to je fascinantno! Ja sam se zaljubila malo, ja to moram reći!“ nije mu odoljela Danijela. Stjepanov otac je izjavio: „Stjepan svira na harmonici staroj gotovo pola stoljeća koja je skromnih mogućnosti jer nema ni opseg koji bi njemu trebao.„ Martina ga je nazvala malim virtuozom te komentirala: „Postoji li minuta u danu, a da tvoji prstići ne rade? Ja to vidim!!''


Aryan iluzionist izveo je trik s kartama i osvojio žiri. „Arijane, mislim da nas imaš! Imali smo dosta trikova s kartama, ali ti si definitivno najvještiji od svih koje smo vidjeli do sad! Jedva čekam što nam spremaš sljedeće!“ poručio mu je Mislav, a Mario se složio da je upravo on ono što traže od mađioničara. Svoj talent odlučio je pokazati i Tunižanin Noureddine Sayeh, a plesom robota oduševio je žiri i izazvao opće divljenje. „Jako dobro Noureddine! Jako si lijepo plesao. Jako smo sretni što smo ti dali priliku i bio si jako dobar“, rekao je Mislav ovom dvadesetpetogodišnjem Tunižaninu oženjenom Hrvaticom zbog koje je napustio rodno ognjište. Ove nedjelje imali smo priliku vidjeli i nastupe odvažne majke i kćeri. Dok je kćer Lana Kovačić zabavila žiri s tikovima sa psom, majka Tina i njezina plesna partnerica Jelena iz Plesnog kluba Phoenix oduševile su pole danceom kojim se bave već devetu godinu, a u paru petu. „Mnoge djevojke puno mlađe od vas su u lošijoj kondiciji od vas dvije i tu možete njih posramiti, a posramili ste i mene. To je fantastično!“, kazala im je Martina, a Danijela je poručila: „Ja želim da još dugo živite pod geslom: Godine prolaze, a nemam ništa s tim!


Izvrstan nastup imale su i djevojke iz Plesnog studija Bailando koje su plesom iskazale snažnu emociju ostavljenih žena, a Super bake, umirovljenice iz Karlovca koje redovito vježbaju tri puta tjedno, svojim akrobatskim plesom zabavile su gledatelje i žiri nasmijale do suza. „Al' ste nas uspuhali! Meni je nevjerojatno zabavno bilo ovo!“ rekao im je Mario, a Martina je dodala: „Ja ću vam samo reći kad ja dođem u penziju, nisam sigurna hoću li se prijaviti na Supertalent, ali svakako ću doći živjeti u Karlovac da budem blizu vas!

Romano Dautanac sa svojom glazbeno-scenskom točkom bio je osvježenje na bini Supertalenta. „Romano mislim da si jako simpatičan. Napravio si zanimljiv spoj klaunerije i maske, tako da mislim da ima jako puno mogućnosti s kojom ćeš moći složiti iduću točku“, komentirao je Mislav. Svakako nešto drugačije donijela je i Celeste de Moriae svojim burlesknim plesom, no žiri nije bio suglasan u njezinom prolasku u daljnje natjecanje. „Ne isključujem mogućnost da ću vas doći gledati, možda u nekom kasno noćnom terminu i da će mi biti zabavno, danas ostajem pri svojem ne!“ objasnila je Martina svoje NE, kao i Mario DA: „Ja ću ti dati DA zbog umjetnosti. Podržavam burlesknu scenu!“ Dalje nije prošao ni Šibenčanin Luka Čular koji se predstavio talentom- ženskim opernim pjevanjem za koje mu je Martina zamjerila da ga je iskarikirao, a 4 X-a dobila je Đulijeta Govekar, čija „šala“ prema Marijevim riječima, nije ipak prošla kod žirija. „Ja ne moram imati pjevački talent, ja se tamo isfuravam, sve sam tamo, od Severine, Rozge, Amy Winehouse. Uopće mi nije važno pjevanje, samo želim da publika reagira na moje pjevanje!“ naglasila je Đulijeta.


Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr


Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju