Na male ekrane Nova TV u veljači donosi neke od najpoznatijih romansi filmske umjetnosti te nastavlja nizati filmske hitove. 'Utočište', 'Posljednja noć', 'Monte Carlo', 'Početak', 'Samaritanac', 'Lica u gomili' te 'Kod mafije', samo su neke od televizijskih premijera koje će uz vrhunski filmski ugođaj prikovati gledatelje za male ekrane te ih odvesti u magičan svijet sedme umjetnosti.

Kako bi gledatelji doživjeli pravi ljubavni ugođaj u najromantičnijem mjesecu u godini, Nova TV se pobrinula dovesti romantiku u domove svojih gledatelja. Tako će ljubavno ozračje započeti romantičnom komedijom 'Naše obiteljsko vjenčanje' u kojemu će glave dviju obitelji pretvoriti vjenčanje njihove djece u urnebesan događaj.

Garry Marshall, redatelj filma 'Pretty Woman' predstavlja nam svoju novu romantičnu komediju 'Dan zaljubljenih' koju sačinjava glumačka postava iz snova kao što su: Julia Roberts, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Jessica Alba, Anne Hathaway, Jessica Biel, Taylor Lautner, Jamie Foxx, parovi i samci koji će se u ovoj priči morati suočiti s pritiscima i očekivanjima nadolazećeg Dana zaljubljenih.

U romantičnoj komediji 'Koji je tvoj broj' redatelja Marka Myloda, usamljena mlada žena razmatra dvadeset bivših ljubavnika i pita se nije li jedan od njih možda gospodin 'Savršeni' i njena prava ljubav.
Nova TV donosi i televizijsku premijeru 'Posljednja noć', predivnu priču u kojoj će ljubav zbog jedne noći biti stavljena na kocku.

Gledatelji će uživati u još jednoj televizijskoj premijeri romantične drame 'Utočište', priči napisanoj prema istoimenom romanu Nicholasa Sparksa koja je osvojila dvije nagrade na dodjeli Golden Trailer od ukupno četiri nominacije. Priča je to o mladoj ženi koja pokušava započeti život ispočetka i ponovno nekoga voljeti.

Osim televizijskih premijera 'Miss ožujka' te 'Monte Carlo', zabava će biti zagarantirana uz sljedeće hit naslove: 'Prava ljubav', 'Priča o nama', 'Troje za tango', 'Fantastična petorka', 'Dozvola za vjenčanje', a i romantičnoj atmosferi pridonijet će sljedeće drame: 'Granica', 'Bezuvjetna ljubav', 'Nevjerna', 'Zakon ljubavi' te druga vrhunska ostvarenja.

Ljubitelji akcije, trilera i kriminalističkih filmova pronaći će svoje zadovoljstvo uz vrhunske filmske naslove od kojih zastaje dah, poput televizijske premijere filma s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi, 'Početak' u kojemu legenda industrijske špijunaže biva uvučen u najopasniji posao svoje karijere.

U filmu 'Samaritanac', Foley kojega glumi Samuel L. Jackson, nakon dvadeset godina u zatvoru odluči krenuti novim putem i ostaviti prošlost iza sebe. No njegova je prošlost ipak suviše tvrdoglav suputnik.
Televizijska premijera filma 'Lica u gomili' donosi borbu žene koja preživi napad serijskog ubojice, nakon kojeg dobije poremećaj percepcije ljudskog lica.

'Legenda o zmajevom grobu', 'Crni sati', 'Susret sa zlom', 'Otmica Alice Creed', 'Kod mafije', 'Ugovor', 'Igra smrti', 'Sentinel: Agent u bijegu', 'Iskupljenje', 'Matrix Reloaded', 'Matrix Revolutions', te 'Vitez tame' samo su neka od velikih filmskih hitova koji će prikovati gledatelje uz male ekrane i ove veljače.

Ne propustite i ovu romantičnu veljaču provesti uz Novu TV te sjajnu glumačku postavu i vrhunske hit-filmove!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju