Samo nas još jedna epizoda dijeli od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' , a kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja.

Sve o showu pratite na službenoj stranici!

Samo nas još jedna epizoda dijeli od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' , a kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. U velikom finalu koje ćemo vidjeti 21.prosinca, tih četvero natjecatelja borit će se za titulu pobjednika showa dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.

Goranu, Sandri i Tomi ovaj put će se u ocjenjivanju pridružiti Nives Celzijus, a osim osam fantastičnih transformacija ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive preobrazbe voditelja TLZP-a. Gledatelji neće moći vjerovati svojim očima, odnosno ušima, te više nećemo znati gledamo li i slušamo Igora ili Renea. Lice će nam zvučati poznato, ali uloge će definitivno biti zamijenjene, a za ovu preobrazbu i sami voditelji još jednom će ući u ruke majstora maske, šminkera i frizera kako bi bili što vjernija kopija jedan drugome.

Goran Navojec kada će vidjeti voditeljski dvojac u ovom ''izdanju'' samo će komentirati: ''Imam želju da budete svoji, a ne da se iz loših pretvarate u još lošije.'' Koliko će ''loši'' odnosno ''dobri'' biti Igor kao Rene, a Rene kao Igor, saznat ćemo ove nedjelje u predfinalnoj emisiji popularnog showa.

Ove nedjelje vidjet ćemo jedinstvenu Lady Gaga, a njen nastup dočarat će nam Andrea i izvesti ''Poker face''. Danijelu Martinović imitirat će Jasna, a otpjevat će pjesmu ''Brodolom''. Giuliano će se pretvoriti u Lou Bega koji se proslavio pjesmom ''Mambo nr.5'' Vanda postaje Enrique Iglesias, a izvest će pjesmu ''Bailamos''. Baby Dooks će se morati uživjeti u pjevača Outkasta te otpjevati pejsmu ''Hey ya''. Ronald će morati postati kopija Vlade Kalembera i to uz pjesmu ''Evo noći, evo ludila''. Minea će se transformirati u legendarnu Cher a za ulazak u finale borit će se s pjesmom ''If I could turn back time''. Prošlotjedni pobjednik Mario Petreković će nas podsjetiti na spot Maroon 5 i pjesmu '' Moves like Jagger''.

Ne propustite nastupe Lady Gaga, Enrique Iglesiasa, Outkasta, Vlade Kalembera, Marron 5, Lou Bega, Cher i Danijele Martinović ove nedjelje u predfinalnoj emisiji showa u 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju