Sanja bi željela da mali Žirevi prespavaju kod nje. Problem je što su Sanja i Hrki udaljeni pa ne mogu razgovarati izravno nego prenoseći poruke preko Rosie i Zekana.

17-18.ep - 1. studenog

Sanja bi željela da mali Žirevi prespavaju kod nje. Problem je što su Sanja i Hrki udaljeni pa ne mogu razgovarati izravno nego prenoseći poruke preko Rosie i Zekana. Hoće li Sanjina poruka doći do Hrkija ili će Rosie i Zekan pronaći bolje rješenje? Beti ne može pomoći jer je zaposlena izumima, osmišljavanjem novog gnijezda. Hana i Vili trebaju pomagati Medi da preskače uže ali je on prevelik za njihovo uže! Kad je Medo odlučio iznenaditi Malog medu i napraviti mu prvi skuter, Rosie i Zekan ponudili su se da pričuvaju Malog medu da ne smeta. Ali čuvanje Malog mede je vrlo zahtjevno pa kad je došlo vrijeme da Mali medo dobije poklon iznenađenja, svi su bili iscrpljeni pa su pozaspali. Zahvaljujući Zekanu, svi su bili budni na vrijeme da vide prvu probnu vožnju Malog mede na skuteru.

19-20.ep - 2. studenog

Beti je uznemirila sve kad je pomislila da joj je ukradeno gnijezdo. Optužila je Vilija da ga je uzeo, ali čim je ugledala Medu s hrpom grančica posumnjala je da je on krivac. Svi su odlučili Beti napraviti novo gnijezdo, ali ono je otkriveno na stablu vrlo sličnom Hrkiju gdje je Beti tvrdila da ga je posljednji put vidjela. Uz pomoć Žireva otkriveno je da se Beti ne sjeća stabla na koje je stavila gnijezdo. Vili je odlučio postati superjunak pa je svoje vozilo pretvorio u vozilo superjunaka. Problem je što nitko ne treba pomoć superjunaka pa je Vili odlučio sam stvoriti situaciju gdje će njegova pomoć biti neophodna. Pokušao je Zekanov zmaj vući na svom vozilu i zapetljati ga za Hrkijeve grane. Kad se zmaj poderao Vili se grozno osjećao. Kako je mogao tako pogriješiti? Ali Mali medo je nestao i pomoć superjunaka je neophodna…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju