Saša: „Ako sam mogao izaći van kao balerina, Alice Cooper je mila majka!“

Svoje potencijale Saša Lozar u prethodnim epizodama showa Tvoje lice zvuči poznato itekako je pokazao te do suza nasmijavao publiku svojim transformacijama. U prošloj epizodi gledali smo ga kao nježnu Taylor Swift u baletnoj haljinici i papučicama, no ove nedjelje Sašu ćemo gledati u jednom sasvim novom ruhu, ni približno plahoj balerini. Riječ je o transformaciji u Alicea Coopera, američkog rock glazbenika.


Kako kaže, prva reakcija na izvođača bila je vrhunska. „Volim rock još od nekih tinejdžerskih dana. Poison je ono, rock stvar svih vremena. Bit će definitivno vokalni izazov, veselim se ovome!“ osvrnuo se Saša koji će izvesti njegovu legendarnu pjesmu 'Poison' te zaključio: „Ako sam mogao izaći van kao balerina, Alice Cooper je mila majka!“

U sljedećoj emisiji gledat ćemo još jedan rokerski nastup. Švedski hard rock sastav Europe utjelovit će Renata Sabljak s pjesmom 'The Final Countdow' iz 1986. godine.


„Koreografija ovoga spota je mlaćenje glavom i kosom. Vokalni izazov za grupu Europe? Pa neće biti nešto pretjerano teško!“
izjavila je samouvjereno Renata Sabljak uoči sljedećeg nastupa.


Neokrunjenog kralja rock’ n’ rolla Elvisa Presleya na pozornici utjelovit će Ivan Šarić s pjesmom 'Jailhouse Rock', a Dušan Bućan nastupat će s hitom 'Pump up the jam' belgijske hip house grupe Technotronic. Eurovizijsku uspješnicu 'Mangup' iz 1988. godine grupe Srebrna krila izvest će Maja Šuput, a njezina imenjakinja Maja Posavec bit će Doris Dragović s pjesmom 'Željo moja'. Ivanu Marić gledat ćemo kao američku pop pjevačicu Christinu Aguileru s pjemsom 'Lady marmalade', a neponovljivog Luku Bulića kao Severinu s pjesmom 'Gas gas'.


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju