Nikad prežaljenog karizmatičnog makedonskog pjevača, Tošu Proeskog, ove nedjelje utjelovit će sjajna Renata Sabljak, a njezina izvedba pjesme 'Igra bez granica' ganut će žiri do suza.

Nikad prežaljenog karizmatičnog makedonskog pjevača, Tošu Proeskog, ove nedjelje utjelovit će sjajna Renata Sabljak, a njezina izvedba pjesme 'Igra bez granica' ganut će žiri do suza. „On je jedan poseban pjevač koji nikada nije pjevao samo tonove, zato je i bio tako velik i dotakao mase ljudi. On je sve te ljude znao prizvat svojom interpretacijom i čak i one koji ga nisu slušali. Želim biti decentna. Treba to nosit u sebi“ rekla je Renata.



Renata je kazala kako uvijek pjesme koje se moraju vokalno jače iznijeti i koje izgledaju najjednostavnije, su zapravo najzahtjevnije. „Nije lako iznijet takvu pjesmu pred publiku, ali ako si iskren i ako radiš to zbilja iz srca, s velim srcem i poštovanjem, mislim da nije nemoguće.“ zaključila je te dodala: „Njemu ću to pjevati!“

Osim emotivnog nastupa, gledatelje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuju brojni uzbudljivi trenuci. Jedan od takvih zasigurno će biti i nastup Saše Lozara kao Taylor Swift . „Mislim da nakon Rozge i srebrnog trikoa daj mi što god!“ izjavio je Saša, a kako će se snaći u baletnim papučicama i haljinici, saznat ćemo ove nedjelje.



Ove nedjelje žiriju će se pridružiti redatelj i glumac Miran Kurspahić, a bit će zanimljivo vidjeti kako će Ivan Šarić reagirati kada čuje Miranovu ocjenu njegovog nastupa.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju