Ove nedjelje Maju Posavec ćemo vidjeti u nešto zahtjevnijoj ulozi, a energiju će podići transformacijom u frontmena grupe Hladno pivo, Milu Kekina.

Neupitan je talent pjevačice Maje Posavec, koja ga već dva puta potvrdila u showu Tvoje lice zvuči poznato. U prvoj emisiji Maja je iznenadila gledatelje izvrsnom transformacijom u Sanju Doležal, a u drugoj izvela je hit pjesmu grupe Jackson 5 te joj je Sandra Bagarić za taj nastup rekla kako je bio najslađi do sada. Ove nedjelje Maju ćemo vidjeti u nešto zahtjevnijoj ulozi, a energiju će podići transformacijom u frontmena grupe Hladno pivo, Milu Kekina.

'Znam Milu Kekina, ali zapravo ga nikad nisam promatrala kao osobu koju bih mogla imitirati. Najveći vokalni izazov je ne pjevati!“', zaključila je Maja te dodala kako i privatno sluša Hladno pivo, a nastupit će s pjesmom Zimmer fraj: 'Ta mi je pjesma jako zabavna i ta vrsta muzika mi diže raspoloženje. To je jedna zapravo vječna pjesma.'



Ivana Marić najavila je vrhunski nastup. Gledatelji će imati priliku vidjeti je u liku Gwen Stefani s pjesmom 'What you waiting for'.  'Bit ću jedna fenomenalna, snažna, karizmatična žena. Pratim njezin rad i ona je jedna od rijetkih koje volim.“', priznala je Ivana te dodala: 'Ja se stvarno budim i liježem u krevet misleći na Gwen i na ovu pjesmu i mislim da će se to osjetiti.“'

Pridruženi član žirija u trećoj epizodi bit će Davor Gobac, koji je čak bio imitiran u prošloj sezoni. U nedjelju nas očekuju nove transformacije pa ćemo tako Dušana Bućana gledati ponovno u ženskom liku, a utjelovit će Meghan Trainor s pjesmom 'All about that bass'. Maja Šuput postat će macho muškarac Robin Thicke, a plesačice će zavoditi s pjesmom 'Blurred lines'.



Zasigurno upečatljiv nastup izvest će Saša Lozar kao Jelena Rozga s pjesmom 'Nirvana', dok će glazbene dive utjelovit Luka Bulić kao Celine Dion s pjesmom 'My heart will go on' i Renata Sabljak kao Whitney Houston s pjesmom 'I wanna dance with somebody'. Ivan Šarić neće mijenjati spol, ali boju kože hoće, a kako će izgledati njegova transformacija u Boba Marleya s hitom 'No woman, no cry' ostaje nam vidjeti.

Ne propustite sjajne transformacije i uzbudljive nastupe ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju