Ni Miriam, a ni Josipu nije dobro sjela Anamarijina odluka, a Josipa su, kako kaže, najviše pogodile njezine riječi.

„Želim pokazati da ja ovu farmu mogu dovesti do jednog lijepog nivoa, a ne da mi okrenu glavu kao što je bilo prvi puta.“ kazala je Gazdarica Anamarija i najavila farmerima kako ovoga puta s njom nema šale.


Prije nego što je imenovala sluge, rekla je kako je ovoga puta odluka isključivo njezina, za razliku od prošlog gazdovanja te je odabrala Miriam i Josipa za sluge.


„Izabrala sam je ne iz razloga jer je mrzim i što mi nije draga, nego iz tog razloga što dva mjeseca ovdje slabo se pokretala. Pokrenula se u jednom tjednu kada je bila sluškinja, to ne pali. Mislim da ovoj zajednici to ne treba.“ obrazložila je zašto je odabrala Miriam, a kao razlog zašto je Josip sluga navela je da želi da bude korak do doma.



Ni Miriam, a ni Josipu nije dobro sjela Anamarijina odluka, a Josipa su, kako kaže, najviše pogodile njezine riječi. „Znam da je to korak ispadanju, želi da odem s farme. To baš nije trebala reći, ali dobro, to je naša Anamarija.“ rekao je Josip i dodao: „Ja mislim da Anamarija mene ponižava! Dosad sam sumnjao u to, a sada sam siguran. Ona od mene želi napraviti budalu i sad se ja malo igram s njom. Anamarija je osoba od noćnih izlazaka, da ne govorim nešto drugo, a ja sam čovjek od familije. Njezin izbor je da postane slavna, da pokaže guzicu.“


Miriam je kazala kako je Anamarija postavljena za Gazdaricu kako bi ju se zaštitilo, a da će biti sluga, bilo joj je za očekivati. „Ti nekoga kruhom ili cvijećem, a on tebe nečim još gorim. Tako se ja osjećam sada. Ja sam Anamariju stalno hvalila, od početka, poticala sam ju na nešto lijepo da promijeni neke stvari kod sebe i onda mi se to ovako vrati. Hvala.“ poručila je Miraim Anamariji.


„Da nije nagrade i da smo mi došli ovdje i skupili se, nema veze što se ne poznajemo, to bi bio sasvim drugačiji život.“ zaključio je Josip koji je odlučio kako više neće biti fin i pristojan prema Anamariji.


 

BLAŽENKA PONOVNO POSTAJE FARMERICA
Zahvaljujući glasovima farmera, Blaženka, koja je farmu napustila prije tri tjedna, ponovno postaje dio farmerske ekipe. Budući da su i ona kao i Nedjeljko, Sara i Marija imali jednak broj glasova, voditeljica Mia dala je Anamariji kao Gazdarici na volju da sama odabere koga želi vratiti na farmu ili da se konzultira s ostalim farmerima. Tako je više glasova farmera prevagnulo za Blaženku. No, čini se kako su se farmeri kasnije propitivali jesu li donijeli dobru odluku u vezi Blaženke. Anamarija je priznala Anni da se povela za njezinim glasom i da je Anna rekla neko drugo ime, da bi se ona isto odlučila. „U igri si. Moraš si opasnost eliminirati, a ne dovoditi ju!“ rekla je Anna Anamariji.
Kako je Blaženka često bila u žarištu svađa, vidjet ćemo hoće li njezin povratak ujedno značiti i rasplamsavanje starih nesuglasica.


Farmere je posjetio Mentor Joža koji je doveo čovjeka s plugom koji je učio farmere orati. Najradosniji bio je Josip, a to je primijetio i Mentor Joža. „Ovo veselje koje vidim kod Josipa, mislim da smo ga trideset godina povratili unatrag u mlade dane. On živi za to oranje.“ izjavio je.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju