.

 

Strane serije

Slomljeno srce, 22. - 26. studenog

img placeholder
,
Nova TV hr_HR
pošalji

Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'

 
 
 
 

46.epizoda - 22. studenog
Benjamin kaže Fernandi da mu je Miranda preko telefona rekla da je Gonzalo rekao da je otpusti. Amparo predbacuje Sansonu zbog toga što je učinio Raulu. Roman ulazi i udari je. Alejandro kaže Gonzalu da ne želi biti njegov poslovni partner. Fernanda ispriča Mirandi što se dogodilo kad ju je Gonzalo odvojio od njezinih kćeri. Sanson se prisjeća kako mu je brat umro i misli da je Juan za to kriv, jer nije vozio auto za vrijeme napada. Vicente kaže Gonzalu da je bankarima stigao letak i da obitelj San Llorente neće odobriti nikakve kredite.

47.epizoda - 23. studenog
Otac Santiago okupi Tajkuna, Andreu i Pamelu. Miranda kaže Gonzalu da ga ne poznaje, jer ne može zamisliti kako se grozno ponio prema Fernandi. Andrea sumnja da je Tajkun njezin muž Leonardo. Alejandro zamoli Luciana da se sprijatelji sa Cesarom. Veronica i Lizania kažu Juanu, Renati i Erici da Gabino i Calixto sprečavaju ulaz radnicima koji žele preuzeti imanje. Arcadia kaže Juanu i Fabriciju da radnici žele pokrasti alate i strojeve za berbu. Alejandro je zabrinut, jer mu se Miranda javila na telefon u suzama i poklopila. Raul se predaje policiji i izjavljuje da je Sanson vođa bande napadača. Juan i Fabricio uspiju udaljiti radnike s imanja.

48.epizoda - 24. studenog
Miranda kaže Alejandru da se između nje i Cesara nije ništa dogodilo i on zahvaljuje Cesaru za sve što je učinio za nju te kaže da ne želi nesporazume. Carola plati jamčevinu za Raula. Erica čuje Veronicu kako Berthi preko telefona govori što se dogodilo na imanju. Gabino kaže Fabriciju i Juanu da su radnici odnijeli alate, strojeve i proizvode za prodaju. Rebeca kaže Gonzalu da Fernandu štiti Alejandro. Alejandro kaže Mirandi za svoj susret s Fernandom. Veronica zaprijeti Erici da će joj nauditi ako išta kaže. Fernanda i Miranda se pomire. Lizania preko telefona kaže Alejandru i Dairi što se dogodilo na imanju.

49.epizoda - 25. studenog
Julio kaže Danielu da će mu dati novac koji mu pripada. Angel mu kaže da svoj novac može uložiti u tvrtku koju će osnovati sa Cesarom te ga zamoli da mu oprosti zbog toga što je bio zao. Fernanda poriče Gonzalu i Mirandi da je Alejandro štiti i kaže im da joj je on pomogao. Francisco se ispričava Dairi, jer se ružno ponio prema njoj i kaže da nije znao da je Alejandrov rođak. Na imanju Cesar traži utjehu u Lizaniji i kaže sam sebi da će Alejandro preko nje platiti za sve što mu je učinio.

50.epizoda - 26. studenog
Joel kaže Fernandi da je Naty otputovala u Tabasco. Raul kaže Caroli da bi trebala prihvatiti Danielov prijedlog da neko vrijeme živi s njime. Renata kaže Juanu da će joj to biti prvi put da se nekome predala. Alejandro objašnjava Mirandi da Gonzalo nije ubio Alfreda, da je on tek nedavno umro. Miranda kaže Gonzalu zašto on ne može otići iz te kuće. Na imanju, Luciano čuje kako Cesar govori Luisu Albertu da će on preuzeti tvrtku 'Ulaganja San Llorente'. Gonzalo kaže Mirandi da će se vratiti u svoju kuću, ali jedan od njegovih uvjeta je taj da Alejandro nikada ne dođe onamo.

 

Ocijeni: 44 glas(ova) 2,8
Posljednje utočište splash
Posljednje utočište
28.09.2015 / 14:33
Dadilja exposed - 3
Dadilja
30.09.2015 / 16:53
Dadilja splash
Dadilja, 12.-16. listopada
05.10.2015 / 10:48

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Trenutno na programu

15:15
Kud puklo da puklo (22/160)

Slijedi

Lud, zbunjen, normalan 9.sezona - 8

Izet je uspio zaraditi 100.000 €. Imao je genijalnu ideju. Organizirao je natjecanje za najveću tikvu. Tikve su pristizale iz svih krajeva tako da je na kraju natjecanja, imao puna dva velika sk... (23/24)

Kasnije

Vijesti Nove TV

Nova TV u svojoj prvoj informativnoj emisiji dana donosi sve relevantne novosti iz zemlje i svijeta.

Novatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Novatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Novatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se