Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno. I baš kad je Hava Džunejtu vratila dug i odahnula, probleme joj počinje stvarati Bade koju joj je poslala Hamijet.

73.ep. - 18. kolovoza

Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno. I baš kad je Hava Džunejtu vratila dug i odahnula, probleme joj počinje stvarati Bade koju joj je poslala Hamijet. Hava je ljubomorna na Badinu ljepotu i prisan poslovni odnos s Jusufom. Hamijet želi da Hava poludi od ljubomore i izgnjavi Jusufa. Misli da će ljubomora pokvariti njihov odnos. Nalaže Sultan što da učini, no ona nema namjeru ispuniti njezin nalog.

74.ep. - 19. kolovoza

Sultan nije ni svjesna da je Havu učinila samo ljubomornijom. Jusuf je svojoj najdražoj zaručnici izvadio kreditnu karticu. Hava više nema financijskih problema te zbog grižnje savjesti odluči pomoći Džemile, no od nje doživi nešto što nije očekivala. Selma je odustala od Jigita i otišla na pobačaj. Unatoč svim svojim nastojanjima, Jigit se ne uspjeva vidjeti s Munever. Ima grižnju savjesti zbog toga što je uništio Selmin i Muneverin život. Nije ni svjestan što će mu se dogoditi.

75.ep. - 20. kolovoza

Hava je luda od ljubomore i više to ne može podnijeti. Ona i Jusuf svađaju se zbog Bade. Prisiljena je riješiti je se. Hava se želi što prije riješiti Bade. Hitno mora smisliti plan kako da to učini. Bade nije ni svjesna da je onime što je rekla Jusufu Havi olakšala posao. Hava nije jedina koja je ljubomorna na Badin odnos s Jusufom. Mehmet je jako ljut na Jusufa.

76.ep. - 21. kolovoza

Mehmet je jako ljut na Jusufa. Džunejt Havu i Jusufa viđa posvuda, postaje svjestan da to više ne može podnositi. Udružit će se s Mehmetom, čiju ponudu već tjednima odbija, i osvetiti se Jusufu. Mehmet sa zadovoljstvom prihvaća Džunejtov prijedlog. Treba im samo dobar plan. Hava je saznala Badinu veliku tajnu. Ne gubi vrijeme, odmah se dala u akciju.

77.ep. - 22. kolovoza

Pitanje je trenutka kad će Badin otac saznati istinu. Dželal Palali, koji svojoj kćeri ne želi dopustiti da radi negdje drugdje, odahnut će na otvaranju trgovine. Hava misli da je izvojevala još jednu pobjedu, ali ovaj put ima posla s ozbiljnom suparnicom. Bade, koja nastavlja raditi za obitelj Handžioglu, postaje prava noćna mora za Havu. Hava ne zna što da učini. Ovaj se put nada da će joj Hamijet pomoći.

<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href=" http://novaplus.dnevnik.hr/popis/serije "><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60970545.jpg"></a></p>

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju