Prema rezultatima gledanosti iz ožujka Nova TV grupa sa svojim kanalima najgledanija je u udarnom terminu. Nova TV najgledaniji je nacionalni kanal i u udarnom terminu i na cijelom danu, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

Prema rezultatima gledanosti iz ožujka Nova TV grupa sa svojim kanalima najgledanija je u udarnom terminu. Nova TV najgledaniji je nacionalni kanal i u udarnom terminu i na cijelom danu, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

S ostvarenih 37 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu Nova TV grupa ostvarila je najbolje rezultate gledanosti u ožujku. U mjesecu kada je krenula sa svojom proljetnom shemom Nova TV je još jednom potvrdila svoju poziciju najgledanije televizije.

U udarnom terminu svakodnevno je uz program Nove TV bilo više od 536 tisuća gledatelja. Nova TV tako u udarnom terminu, u usporedbi s drugim televizijama, ostvaruje najveći udio gledatelja, čak 30 posto, a gledajući rezultate i na cijelom danu vidljivo je da Nova TV ostvaruje također najbolje rezultate s nešto više od 22 posto udjela u gledanosti.



Vrhunski serijski program koji obuhvaća hit serije među kojima su zvučni naslovi poput Televizijska posla, Teški zločini, Opasna igra, Mentalist, Navy CIS, Franklin & Bash i Alcatraz prepoznala je i rado pratila publika Doma TV-a i u ožujku. Doma TV tako se i dalje može pohvaliti titulom najgledanijeg specijaliziranog kanala i u cijelom danu i u udarnom terminu.



Visokoj gledanosti Nove TV i ovaj put doprinijeli su najbolji i najgledaniji informativni program kao i bogati zabavni - serijski i filmski program uz proljetni adut ove televizije, popularni MasterChef.

Uz Dnevnik Nove TV tijekom ožujka informiralo se svakodnevno u prosjeku više od 622 tisuća gledatelja te je ova emisija dodatno učvrstila poziciju vodećeg informativnog programa u zemlji. I u ožujku je Dnevnik Nove TV za svoje gledatelje osigurao niz ekskluzivnih i relevantnih intervjua i istraživanja. Tako su gledatelji između ostalog imali priliku doznati da većina građana podupire odluku Vlade o odustajanju od monetizacije, kao i da žele referendum o istraživanju nafte i plina u Jadranu.



Najgledanija serija na svim televizijama i dalje je domaća dramska serija Kud puklo da puklo uz koju je svakodnevno bilo više od 672 tisuće gledatelja, te je ona ujedno i drugi najgledaniji format na svim televizijama. Druga najgledanija serija u ožujku bila je Crna ruža koju je u prosjeku pratilo više od 612 tisuća gledatelja, a odmah uz bok turskom hitu je i humoristična serija Lud, zbunjen, normalan koju je proteklog mjeseca vjerno pratilo u prosjeku 560 tisuća ljudi. U top 10 najgledanijih serija ušle su i Otmica i domaća dramska serija Najbolje godine.



U TOP najgledanijih zabavnih formata ušao je i proljetni adut, reality talent show MasterChef Hrvatska kojeg je u prosjeku pratilo više od 550 tisuća ljudi. InMagazin i dalje je najgledaniji zabavni magazin uz kojeg je svakodnevno skoro 330 tisuća ljudi. Od TOP 10 najgledanijih filmova čak šest je u ožujku prikazano na Novoj TV, a na sam vrh ljestvice gledanosti popela se komedija ''Kad te ljubav pronađe'' koju je pogledalo 517 tisuća gledatelja.

Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje: Ožujak, 2015.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju