Najnoviji podaci gledanosti za srpanj potvrdili su Novu TV kao najgledaniju televiziju u Hrvatskoj i u cijelom danu i u udarnom terminu.

U udarnom terminu na prvom mjestu ističe se rezultat Nova TV grupe (Nova TV i Doma TV) s ostvarenih 37,2 posto udjela gledanosti. Najgledaniji kanal i u srpnju je Nova TV, a u udarnom terminu ostvarila 31,0 posto udjela u gledanosti. Na tronu specijaliziranih kanala i u srpnju stoji Doma TV.

Nova TV donosi program koji gledateljima na jednom mjestu pruža relevantne informacije i zabavu, a rezultati potvrđuju najvišu razinu povjerenja gledatelja Novoj TV kao i uspjeh pri njegovom konstantnom održavanju. O tome svjedoče podaci koji potvrđuju informativni program Nove TV i njene zabavne formate kao najgledanije u Hrvatskoj, od kojih proteklog mjeseca vrijedi istaknuti IN magazin kao najgledaniju zabavnu emisiju srpnja te središnju informativnu emisiju Dnevnik Nove TV.

Među najgledanijim TOP 10 svih televizijskih formata je između ostalih i najgledanija središnja informativna emisija Dnevnik Nove TV čime je ova emisija tijekom srpnja bila ujedno i jedina emisija informativnog tipa na top ljestvici svih TV formata. Dnevnik Nove TV je ostvario 39,3 posto udjela u gledanosti i time dokazao da su gledatelji i tijekom ljetne sezone u potrazi za najkvalitetnijim i najvjerodostojnijim informacijama odabrali Novu TV. Pored toga, informativni program Nove TV ponovno je sveukupno najgledaniji informativni program u zemlji zauzevši sam vrh u trima segementima: središnjih dnevnika, popodnevnih i večernjih vijesti

Najgledanija lifestyle i showbiz emisija u Hrvatskoj, IN magazin Nove TV, u srpnju je zauzela prvo mjesto na ljestvici najgledanijih zabavnih emisija te je ostvarila 29,6 posto udjela u gledanosti.



U segmentu TOP 10 najgledanijih serija vodeća je turska dramska serija 'Tuđi život' koju je na Novoj TV pratilo u prosjeku preko 536 tisuća ljudi. Sveukupno gledajući, čak pet serija koje prikazuje Nova TV uvrstile su se na listu 10 najgledanijih serija na svim televizijama – Pitanje časti, Crna ruža, Lud, zbunjen, normalan te Zauvijek susjedi. Još uspješnije rezultate Nova TV bilježi u segmentu TOP 10 najgledanijih filmova tijekom srpnja među kojima je čak osam filmova prikazano na Novoj TV, dok je titulu najgledanijeg filma u srpnju pripala akcijskoj komediji Ubojice, također prikazanom na Novoj TV.

 

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 1.7. – 31.7. 2016.
Ciljna skupina 4+

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju