Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer prema gnijezdu, jer su veoma opasni za ostale kukce: njihove dlačice uzrokuju osip svima koji ih dotaknu!

2.sez., 25-26.ep - 22. studenog

Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer prema gnijezdu, jer su veoma opasni za ostale kukce: njihove dlačice uzrokuju osip svima koji ih dotaknu! Maja se sprijatelji s osolikom muhom (muhom koja izgleda kao isa). Kad od posebnog glasnika ose ukradu med, Syrphie pomaže Maji da ga pronađe i vrati pčelama, pretvarajući se pred Stingerom i njegovim prijateljima da je osa…

2.sez., 1-2.ep - 23. studenog

Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka. Willy je ušao u bocu kako bi kušao slatku tekućinu, no boca se otkotrljala niz brijeg i sa sobom odnijela i Benovu loptu. I boca i lopta nestaju u šumi. Maja i Ben odluče ih potražiti. Willy je u blizini vidio medvjeda. Maja obavještava Kraljicu, koja naređuje evakuaciju košnice. Kad Maja i Willy shvate da je paniku u košnici prouzročio plišani medvjedić, boje se Kraljici priznati svoju pogrešku.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju