Nakon uspješne talijanske dramske serije 'Vendetta', Nova TV svojim gledateljima premijerno donosi još jednu taljansku uspješnicu – seriju 'Otmica'.

Serija prati obitelj koja proživljava noćnu moru identičnu onoj koja ju je zadesila prije 20 godina – otmici. U ovoj otmici nije riječ samo o otkupnini, a kada se klupko istine počne raspetljavati, taj će proces biti teško zaustaviti, posebice kad ljubav dodatno zakomplicira stvari...

Elena i Pietro sretno su zaljubljen par koji ima dvije divne kćeri i raskošnu vilu u predgrađu te obiteljski ladanjski klub. Međutim, nakon Pietrove iznenadne otmice čini se da se ponavlja noćna mora koju je Elena proživjela prije 20 godina, a s njom dolazi i novo, zapanjujuće otkriće. Istragu Pietrove otmice vodi inspektor Giordano Testa, čovjek koji je spasio Elenu od njezinih otmičara i naposljetku se ludo zaljubio u nju. No, Elena nikad nije prestala voljeti svojeg supruga Pietra, čak ni sada kad se čini da Pietro od nje skriva mračnu tajnu.

Istina upućuje na to da je Pietro član bande koja je otela Elenu, a vođa bande Sandro Alfieri vratio se u Italiju po otkupninu koja mu nikad nije isplaćena, bar ne u obliku novca. Pietru se sada želi osvetiti čak i njegova bivša djevojka iz doba kad je bio član bande, a koja je promijenila ime i sada se zove Gloria Keller. Ona surađuje sa Sandrom i uspijeva se ubaciti u posao obitelji Ferrante te zavodi Elenina brata Gabriela koji već ima zaručnicu, Irene Fiore. Njezin je cilj uništiti njihov obiteljski posao kupnjom dijela tvrtke kako bi ga razorila. Giordano Eleni govori da je Pietro bio član bande koja ju je otela i tim je informacijama pokušava osvojiti. U međuvremenu, Pietro bježi otmičarima te u bijegu pokušava otkriti što doista stoji iza otmice njegove supruge.

Elena zapravo nije oteta zbog novca, nego zbog memoara koje je napisao mafioso pentito (bivši član mafije koji surađuje sa sudskim vlastima u zamjenu za nagodbu) koji je te vrijedne memoare povjerio njezinu ocu, odvjetniku Aldu Ferranteu. Sada se svi žele dočepati tih nestalih memoara koji kriju inkriminirajuće dokaze o povezanosti visokih gradskih dužnosnika i mafije. Giordano Testa sve se više upliće u cijelu aferu. Očajnički pokušava pridobiti Eleninu ljubav, ali mora spriječiti Pietra da sazna cijelu istinu.

Međutim, uz pomoć Sandra i njegova brata Claudija, Pietro doznaje da memoari postoje, ali spoznaje i zapanjujuću istinu. Doznaje da je dijete za koje su vjerovali da je preminulo dok je njegova supruga bila oteta zapravo živo.

Ne propustite napetu talijansku seriju 'Otmica' od ponedjeljka do srijede od 22 sata na Novoj TV te uronite u klupko tajni i laži s kojima će se glavni junaci susresti u ovoj priči o kriminali i strasti, a za ljubav će biti primorani učiniti -apsolutno sve.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju