Iz kreativne radionice "Endemola", jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, uskoro na Novu TV stiže show koji je diljem svijeta oduševio gledatelje: 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Iz kreativne radionice "Endemola", jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, uskoro na Novu TV stiže show koji je diljem svijeta oduševio gledatelje: 'Tvoje lice zvuči poznato' (Your Face Sounds Familiar).

U zabavnom glazbenom spektaklu poznata lica iz javnog života imaju priliku utjeloviti glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirati neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa.

Plesno pjevački show 'Tvoje lice zvuči poznato' emitira se u čak 50 zemalja, na pet različitih kontinenata i svugdje je izazvao oduševljenje publike, ali i kandidata te polučio izvrsne rezultate gledanosti.

Show 'TLZP' jedan je od najzabavnijih formata na svijetu, natjecatelji imaju mogućnost publici se prikazati u nekom novom svijetlu – kao pjevači i plesači istovremeno, ali i imitatori i zabavljači. Poznata lica poput Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić- Minee, Ronalda Brausa, Andree Andrassy, Giuliana Đanića, Jasne Palić Picukarić i Davida Vurdelja aka Baby Dooksa od sada ćemo imati priliku vidjeti u novom svjetlu i u novim ulogama.

Upoznajmo poznata lica u novim ulogama!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju