Nova TV u kolovozu prikazuje brojne zvučne filmske naslove sa sjajnom glumačkom postavom. Colin Farrell, Sandra Bullock, Sylvester Stallone, Halle Berry, Mel Gibson, Mark Wahlberg, Robert De Niro, Nicolas Cage, Kevin Costner samo su neki od glumaca koje ćemo u kolovozu imati prilike gledati na Novoj TV. I ovaj mjesec Nova TV je za svoje gledatelje pripremila prava filmska uzbuđenja!

Ljubitelji akcije u kolovozu će uživati u televizijskoj premijeri filma ´Plan osvete´ s Colinom Farrellom i Noomi Rapace u glavnim ulogama. Akcijski triler čija se radnja odvija u kriminalnom miljeu New Yorka donosi uzbudljivu priču isprepletenu opasnim mafijašima, osvetom ali i ljubavlju.

Odlična glumačka postava predvođena Markom Wahlbergom i Evom Mendes očekuje vas u TV premijeri uzbudljivog trilera ´Braća po krvi´. Bobby Green (Joaquin Phoenix) se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kluba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom (Eva Mendes). Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji.

Jedan od najpoznatijih akcijskih junaka Sylvester Stallone očekuje vas u četvrtom nastavku filma ´Rambo´, kojem je ovog puta zadatak spasiti kršćanske misionare, otetih od strane burmanskih vojnika.

Ako se volite dobro nasmijati, onda sigurno nećete propustiti film ´Gas do daske 2´ s urnebesnim dvojcem Jackiem Chanom i Chrisom Tuckerom. Nakon uspješno obavljenog zadatka u Sjedinjenim Državama, inspektor Lee (Jackie Chan) vodi brbljavog policajca Cartera (Chris Tucker) u Hong Kong na odmor. Kratkotrajno opuštanje ubrzo prekida napad na američko veleposlanstvo, a Lee i Carter odmah kreću tragom zločinaca.

Nova TV pripremila je i odlične romantične komedije pa će tako gledatelji moći uživati uz Selenu Gomez u filmu ´Još jedna priča o Pepeljugi´, a simpatičan par Meg Ryan i Tom Hanks osvojit će gledatelje u filmu ´Imaš poruku´, gdje Ryan igra vlasnicu male trgovine dječjih knjiga (Kathleen Kelly) koju je davno osnovala njezina pokojna majka. Iako živi s dečkom, uglednim novinarom, njihova veza postaje monotona. Kathleen tada preko interneta upoznaje neznanca kojeg upoznaje pod drugačijim imenom. Neznanac s interneta je Joe Fox (Tom Hanks), sin vlasnika lanca knjižara koji jednu od svojih velikih podružnica uskoro otvara preko puta Kathleenine knjižare. Joe i Kathleen se tako susreću u stvarnom životu i postaju ljuti poslovni konkurenti ne znajući da se istodobno preko interneta zaljubljuju jedno u drugo.

Ljubitelji vesterna također neće ostati uskraćeni. Clint Eastwood, John Wayne i ostali prikovat će vas uz ekrane u filmovima ´Odmetnik Josey Wales´, ´Pljačkaši vlaka´. Tu je i TV premijera filma ´Appaloosa´ s Robertom Knottom i Edom Harrisom u glavnim ulogama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju