Nova TV ovog će mjeseca gledateljima prikazati mnoštvo uzbudljivih filmova te više od deset televizijskih premijera, a romantične drame, kriminalistički filmovi, horori i akcije samo su neki od filmskih žanrova u kojima će za vrijeme jesenskih dana uživati gledatelji.

Nova TV ovog će mjeseca gledateljima prikazati mnoštvo uzbudljivih filmova te više od deset televizijskih premijera, a romantične drame, kriminalistički filmovi, horori i akcije samo su neki od filmskih žanrova u kojima će za vrijeme jesenskih dana uživati gledatelji. Na malim ekranima Nove TV u listopadu će zasjati velika glumačka imena poput Al Pacina, Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Katherine Heigl, Gerarda Butlera, Roberta Downeyja Jr.-a, Judea Lawa, Jacka Blacka, Andyja Whitfielda, Erica McCormacka i Keire Knightley.

Prekrasna Katherine Heigl utjelovila je romantičnu televizijsku producenticu, a Gerard Butler šovinističkog voditelja showa u romantičnoj komediji ´Gola istina´ (´The Ugly Truth´, 06. listopada). U ovoj komediji gledatelji će saznati sve o ženama, muškarcima i razlikama između njihovih maštanja, razmišljanja i zavođenja.

Kriminalistički film ´Oceanovih 13´ (´Ocean´s Thirteen´, 11. listopada) pred kamerom okuplja hollywoodsku glumačku elitu: Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Andyja Garciju, Al Pacina i Vincenta Cassela, pod redateljskom palicom oskarovca Stevena Soderbergha. Danny Ocean i njegova ekipa u ovom su filmskom nastavku brojniji za još jednog člana, i suočavaju se s najopasnijim i najunosnijim poslom do sad.

Priča o detektivu kojeg je proslavilo pronalaženje istine u najsloženijim misterijima ´Sherlock Holmes´ (´Sherlock Holmes´, 12. listopada) svidjet će se svim ljubiteljima kriminalistike i akcije. Uz pomoć doktora Watsona (Jude Law), Holmes (Robert Downey Jr.) hvata zločince svih vrsta oslanjajući se na svoju genijalnu moć zapažanja i zaključivanja te sirovu snagu. Legendarna glumačka postava s režijom Guyja Ritchieja nominirana za dva Oscara dobitna je kombinacija za vrhunsko filmsko ostvarenje.

Akcijski film ´Gabriel´ (´Gabriel´,12. listopada) maštovita je priča o arhanđelu koji se mora sukobiti s predstavnikom tame kako bi spasio cjelokupno čovječanstvo. Gabriela je utjelovio tragično preminuli Velšanin Andy Whitfield, najpoznatiji po svojoj posljednjoj ulozi u seriji ´Spartak: Krv i pijesak´ koja je dostupna na OYO . Kombinacija fikcije, specijalnih efekata, horora i akcije te borba između dobra i zla, gledatelje će držati u napetosti do zadnje minute.

Nova TV gledatelje će odvesti na epsko putovanje drevnim svijetom u avanturi ´Godina prva´ (´Year One´, 13. listopada). Dvojica neobičnih prijatelja Zed (Jack Black) i Oh (Michael Cera) u prethistorijskoj pustolovini zabavit će i nasmijati do suza gledatelje svih uzrasta.

Ljubitelje biografskih i kriminalističkih filmova oduševit će istinita priča o prevarantu genijalnog uma u filmu ´Tko je Clark Rockefeller?´ (´Who Is Clark Rockeffeler?´, 16. listopada). Christian Karl Gerhartsreiter godinama se pretvarao da je kapetan broda, kolekcionar umjetnina, producent, fizičar i slično, a naposljetku i potomak imućne obitelji Rockefeller. Glavnu ulogu u ovom filmu o briljantnom imitatoru utjelovio je Eric McCormack, hrvatskoj publici najpoznatiji kao Will Truman iz humoristične serije ´Will i Grace´.

Romantična drama ´Svila´ (´Silk´, 25. listopada ) ekranizacija je romana Alessandra Baricca i priča o čovjeku koji na drugom kraju svijeta pronalazi ljubav svog života. U potrazi za vrijednom sirovinom, francuski trgovac svilom Hervé Joncour (Michael Pitt) odlazi u Japan zbog čega se na neko vrijeme mora oprostiti od svoje supruge, učiteljice Helene (Keira Knightley). No na Dalekom istoku, Hervé upoznaje tajanstvenu ženu koja osvoji njegovo srce….

Ljubitelji akcije, brzine, benzina i utrka uživat će u filmu ´Speed Racer´ (´Speed Racer´, 27. listopada) iz radionice Wachowski, najpoznatije po planetarno poznatoj trilogiji ´Matrix´. Priča o neustrašivom Speed Raceru rođenom za utrke, egzotične lokacije snimanja i odlični specijalni efekti garancija su dobre zabave za sve ´ovisnike´ o adrenalinu.

Ne propustite filmski listopad na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju