Koliko su gledatelji željno iščekivali Celebrity MasterChef i novu sezonu humoristične serije Lud, zbunjen, normalan, dokazuju izuzetni rezultati gledanosti koje su ostvarili ovoga vikenda na programu Nove TV.

Prvu epizodu sedme sezone serije Lud, zbunjen, normalan, koja se emitirala u petak, gledalo je oko 850.000 gledatelja. Prema službenim podacima AGB Nielsena riječ je o 20,3% građana ili izuzetnih 46,4% onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, a stariji su od 4 godine.

Zgode i nezgode omiljenih Fazlinovića gledatelji su na programu Nove TV pratili u petak, subotu i nedjelju. U prosjeku je oko 750.000 gledatelja starijih od četiri godine pratilo prve tri epizode sedme sezone, odnosno 18% građana. 40% gledatelja koji su bili pred malim ekranima smijali su se uz nenadmašivog Izeta i njegovu obitelj.



Gotovo svaki drugi gledatelji koji je u petak bio pred malim ekranima pratio je prvu epizodu nove sezone najboljeg kulinarskog show-a: Celebrity MasterChef. Prema podatcima AGB Nielsena, oko 800.000 gledatelje pratilo je kulinarsku avanturu Nives Zeljković, Alke Vuice, Ivice Skoke i Nikše Kušelja. Riječ je o 19% građana, odnosno čak 43,6% onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima a stariji su od 4 godine.

Prva epizoda nove sezone MasterChefa ostvarila je zavidne rezultate i u užoj skupini gledatelja od 18 do 54 godine, s udjelom gledanosti od čak 45,8%.

Prva i druge epizoda Celebrity MasterChefa polučile su odlične rezultate gledanosti. Prosjek od oko 750.000 gledatelja, što čini 17,5% građana. Čak 40% gledatelja pred malim uživalo je u kulinarskim majstorijama celebrity kandidata.

I ovog proljeća zabava je na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju