Gost humoristično glazbenog showa je miljenik žena te jedan od najpopularnijih izvođača zabavne glazbe Joško Čagalj – Jole.

4. svibnja

Gost humoristično glazbenog showa je miljenik žena te jedan od najpopularnijih izvođača zabavne glazbe Joško Čagalj – Jole.
Popularni Jole naći će se ovog tjedna na adresi Nad lipom 35. Uz svoje velike hitove kao što su 'Nosi mi se bijela boja', 'Zove, zove, Jole, Jole' i 'Jedna mala plava' Jole će pokazati i svoju drugu, humorističnu stranu u dijalozima s gostima lokala i stanarima trenutno najpopularnije hrvatske adrese – one na broju 35. Kako će Piceki i ostali stanari ove nedjelje reagirati kada će se uz kućni band 'Sultans of shund' pojaviti i popularni Jole?


5. svibnja

Duet Miše i Ivane Kovač, otac i sin Huljić za klavijaturama! Nepotizam samo Nad lipom 35 – a gdje drugdje?! Magazin će sa svojom novom pjevačicom nastupiti u ovotjednom humoristično glazbenom showu, a pridružit će im se i njezin otac, legendarni Mišo. Ivana će osim pjesama s novog albuma Magazina s ocem otpjevati hit ''Nema mi do tebe nikoga''. Još jedna šundom protkana večer na adresi Nad lipom 35 - rekao bi popularni barmen. No, ona i ove nedjelje donosi pregršt novih viceva i urnebesno smiješnih dijaloga. Agata (Jadranka Matković) je čula da u susjedstvo dolazi kći legende, pa se i ona večeras odlučila spustiti u lokal. Tonči ovaj put neće htjeti ni pitati jel' ga netko tražio, jer on točno zna zašto ga traže i ne želi biti pronađen. Nina (Mirna Maras) je dobila zadatak napisati članak o alternativnoj glazbi. Ona o tome naravno ne zna ništa, pa će joj ostali u lokalu pomoći. Stan Picekovih naći će se sav u dimu. Piceku će zagorjeti mlijeko, a Bosiljka (Elizabeta Kukić) će stoga zaključiti – žene su zaista s Venere, a muškarci s Marsa!

>>>> Najbolje godine, 4. - 8. svibnja


6. svibnja

Ove srijede pogledajte kako će prolaznici ispred našeg kafića reagirati prosjake. Iz lokala će pak dopirati glas Jelene Rozge, Kemala Montena i klape Cambi. U kafiću za šankom nalazi se stara ekipa. Barmen (Ivica Zadro) opet ima problema sa ženom. Nina priča o svojim dogodovštinama s djedom. Djed je postao zaboravan, pa Nina (Mirna Maras) ima dosta problema s njegovom senilnošću. U Picekovom (Edo Vuić) stanu Rebeka i Bosiljka (Elizabeta Kukić) raspravljaju o Mirjani koja se udaje sa 45 godina. Ekipa za šankom isto priča o Mirjani i njezinom mužu. Srećko i Punker će raspravljati oko navijačkog kluba i oko navijanja. Barmen i dalje ima problema sa ženom i s obavljanjem njezinih bračnih dužnosti, dok novinarku Maju 'more' problemi s naručivanjem jela u baru.


7. svibnja

Vrijeme je izbora, pa i Picekovi imaju puno toga za reći o stanju u državi, situaciji u gradu, javnom prijevozu, ali i o glazbi i humoru u lokalu 'Jel me netko tražio'. Nije da baš mogu birati, no ove srijede u njihovom će susjedstvu zapjevati Jasmin Stavros. Barmen je odlučio potpisati policu osiguranja. Ali ne protiv, požara, potresa, zapravo niti jedne elementarne nepogode, već se osigurao protiv nastupa. Takvo osiguranje sigurno nije potpisao Stavros, te će on vidno uzbuđen prije velikog nastupa u popularnom lokalu, skočiti i do frizerskog salona 'Hipodrom'. Naime, čuo je kako su snizili cijene te da je sad ona ista bez obzira na količinu glave. Nina je glavni inicijator i organizator Jasminovog gostovanja te će ponizno prokomentirati: Pa i novinari moraju od nečega živjeti...


8. svibnja

Bosiljku (Elizabeta Kukić) u zadnje vrijeme brine situacija na svjetskim burzama i to iz razloga jer neće više moći jesti meso. Naime, Bosiljka je kod Krmkovića meso mogla dobiti na kredit, a njega više nema upravo zbog trenutne situacije u svijetu. Zabrinut izgled ove će nedjelje biti i na licu, inače ne zabrinutog, Barmena (Ivica Zadro). Iako je nastup Mladena Grdovića dobar razlog, složio bi se Barmen, u pitanju je nešto mnogo gore. Gledatelji mogu saznati ove nedjelje što muči Barmena, ali i kako se s novim zakonom o zabrani pušenja nosi Srećko (Žarko Potočnjak). Osim što će Srećko morati platiti kaznu, ovo će povući i pitanje je li popularni lokal spada u odgojno–obrazovne ustanove. Luiggija (Mario Valentić) pak zabrinjava domino efekt. Svoje će strahove oko posljedica istog podijeliti s dr. Anđom (Elizabeta Kukić).


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju