Omiljeni nam junak iz najpopularnije i najgledanije domaće serije 'Kud puklo da puklo' ostvaruje zavidne uspjehe na međunarodnoj sceni!

Talentirani glumac Momčilo Otašević, koji u seriji Kud puklo da puklo uveseljava gledatelje Nove TV u ulozi rendžera Damira, oštrovačkog galeba, nominiran je za najboljeg glumca na Madrid International Film Festivalu.



Nominaciju u kategoriji Najbolji glumac u stranom filmu 2015 (Best Lead Actor in a Foreign Language Film 2015) zaslužio je za ulogu Stanka u filmu 'Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa', redatelja Nikole Vukčevića.

Svi smo stvarali zajedno i svi smo imali slobodu u tom stvaranju. Kada me pitaju za Dječake, ja se sjetim te umjetničke slobode, sjetim se entuzijazma i sjetim se krvničkog rada. Bit ću neskroman i reći ću da sam jako zadovoljan tim filmom.“ ispričao je Momčilo svoje dojmove.



Madrid International Film Festival održat će se u srpnju ove godine. No, u karijeri ovog popularnog glumca sjajnim slovima bit će upisan još jedan međunarodni uspjeh. Naime, film koji mu je donio prestižnu nominaciju u Madridu, našao se i u finalu izbora za Najbolji igrani film na upravo završenom Philadelphia Independent Film Festivalu, gdje se našao među 4 najbolja u svojoj kategoriji (Film forum selection).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju