.

 

Večeras u seriji 'Ljubav i kazna'

img placeholder
,
Nova TV hr_HR
pošalji

Nazanin i Borin ljubavni bijeg završi fijaskom. Sevgi je izgubila svaku nadu vezanu uz Boru i ponovno želi pokrenuti posao s Jasemin. Mehmet je dobio adut i ponovno dolazi k Jasemin...

 
 
 
 

26.ep - petak 23. rujna

Nazanin i Borin ljubavni bijeg završi fijaskom. Sevgi je izgubila svaku nadu vezanu uz Boru i ponovno želi pokrenuti posao s Jasemin. Mehmet je dobio adut i ponovno dolazi k Jasemin...
Bivši zaručnik Mehmet kaže Jasemin da zna da ima dijete i time joj priušti veliku paniku. Savaš ne može izdržati razdvojenost od Jasemin pa je odlučan slijediti svoju ljubavi. Nazan dolaze u prosce, no ona povuče potez koji će svima slediti krv. Bora misli da je izgubio Nazan pa pokušava zgladiti odnose sa Sevgi. Sevgi želi što prije započeti zajednički posao s Jasemin.

GLEDALI STE:
22.ep - ponedjeljak 19. rujna

Lejla se boji Savaševe obitelji zbog njihovih običaja i načina života pa upozori svoju kćer Jasemin. Bivši zaručnik Mehmet ne odustaje od Jasemin. Savaševa sestra Nazan nastavlja se potajice viđati s Borom. Jasemin se dolazi upoznati sa Savaševom obitelji... Hoće li Savaš zaprositi Jasemin usprkos Čiček?

23.ep - utorak 20. rujna
Jasemin se dolazi upoznati sa Savaševom majkom Šahnur gdje je očekuje iznenađujući susret. Čiček je na nekoliko dana otišla svojim roditeljima i ondje se nađe u velikoj opasnosti. Savaš bude prisiljen odgoditi brakorazvodnu parnicu od Čiček. Majka Lejla ne odobrava Jaseminino vjenčanje sa Savašem.

24.ep - srijeda 21. rujna
Nazan zatekne Boru i Sevgi u prisnom zagrljaju i ostane zbunjena. Savaš pronađe novi izvor za otvaranje tvornice u Vanu. Majka Šahnur ima iznenađujuću ponudu za Savaša... Kako će Savaševa majka Šahnur primiti Jasemin? Koji događaj dovede Čiček oči u oči sa smrću?

25.ep - četvrtak 22. rujna

Savaševa inicijativa da upozna dvije obitelji završava u kiši metaka. Svi su zbunjeni u vezi s napadom na kuću kuće koji je uzrokovao šok. Ujak Pala krivi Čičekina oca Ahmeta Morana za taj događaj. Ahmet tvrdi da mu je učinjeno nažao i zaprijeti Šahnur. Majka Lejla odluči se vratiti u Bodrum i otvoreno zabrani Jasemin da se viđa sa Savašem.

Ocijeni: 80 glas(ova) 4,1

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Trenutno na programu

18:20
Najbolje godine Najbolje godine

Katarina (Lena Politeo) i Goran (Ivan Pašalić) odlaze iz Gornjih Bara, odlučni da ne otkriju Dinu Dunjino skrovište. Danica (Asja Jovanović) bezuspješno pokušava odgovoriti Dunju od rada u Đukin... (75/140)

Slijedi

Dnevnik Nove TV

PON - NED 19.15

Kasnije

20:15
Farma
Farma 1.10. - 7

Počinje novi tjedan na Farmi koji će farmerima donijeti i nove izazove i uvijek zanimljive, ali i zahtjevne zadatke.

(26)

Novatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Novatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Novatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se