Hava ovaj put mora sve priznati Jusufu. U protivnom bi Jilmaz učinio sve što je potrebno da njegov sin sazna istinu.

98.ep - 22. rujna

Hava ovaj put mora sve priznati Jusufu. U protivnom bi Jilmaz učinio sve što je potrebno da njegov sin sazna istinu. Hava je bespomoćna. Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime. Ništa mu neće reći te će pod svaku cijenu pokušati pronaći izlaz iz ove situacije.

99.ep - 23. rujna

Preklinje Hamijet da joj pomogne, ali ona to ne želi. Pomoć traži i od Sultan, ali ona joj kaže da mora razgovarati s Jusufom. Hava sve prizna Jusufu i kaže mu da želi prekid. Jusuf misli da su za to krivi njegovi roditelji te odlazi u kuću u vinogradu. Hamijet i Jilmaz ne žele izgubiti sina pa sve kažu Jusufu. Svi se pitaju što će Jusuf učiniti.

100.ep - 24. rujna

Toprak je potvrdila Jusufove riječi. Oboje su posve shrvani. Jusuf je nestao, a Havi nije jasno zašto se još nije javio. Toprak javlja sestri da je Jusuf došao. Hava se osjeća poput osobe koja očekuje smrtnu kaznu. Svojoj teti kaže da je Toprak otišla k Jusufu. Hamijet traži Jusufa, a Sultan je obavijesti da je on u Istanbulu,

101. ep - 25. rujna

Hamijet ne može podnijeti patnju svoga sina, ljutnju će iskaliti na Havi i njezinoj obitelj te od njih traži da vrate sve svadbene darove. Remi je poludio kad je čuo da su ostali bez zlatnine, auta, pa čak i trgovine, te na prepad dolazi u konak. Mehmet je Bade priznao da je zaljubljen u nju i ne namjerava gubiti vrijeme dok čeka njezin odgovor. On i Džunejt počinju provoditi plan koji su pomno iskovali. Jednom kad svoj naum provedu u djelo, Jusuf će završiti u zatvoru.

102. ep - 26. rujna

Hava je uspjela ugasiti plamen na svojoj vjenčanici, ali nije uspjela spriječiti Jusufa da ode. I dok bespomoćno plače zbog voljenog muškarca, nije svjesna vatre oko sebe. Šeref ne može naći svoju kćer pa odlazi u konak. Dvije majke sukobe se zbog svoje djece. Jusuf je kući doveden u lošem stanju i rekao je Šeref gdje se Hava nalazi. Šeref u zadnjem trenutku uspijeva spasiti kćer od vatre. Spremna je učiniti sve da njezina kći zaboravi Jusufa. Neće joj dopustiti da razgovara sa Sultan. Međutim, Remzi se ne slaže s njome. Omogućit će Havi da se vidi sa Sultan.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju