Kao pobjednica u prošloj emisiji, ove nedjelje Zvjezdana će imati malu prednost u odabiru glavne namirnice za Test kreativnosti.

Kao pobjednica u prošloj emisiji, ove nedjelje Zvjezdana će imati malu prednost u odabiru glavne namirnice za Test kreativnosti.

„Danas se baš osjećam kreativno. U mojim bojama sam, u crvenoj sam punoj žara, tako da idemo nešto stvoriti!“, izjavila je Zvjezdana puna kuharskog elana.



Svježi sir, goveđe srce ili riba cipal bit će izbor s kojom će se Zvjezdana morati suočiti. Najmlađa natjecateljica Mišel izjavila je ususret izazovu: „Ne znam što očekivati. Do sada smo vidjeli puno toga tako da moglo bi biti zanimljivo.“

Unutar dvije minute brzo smisliti što kuhati te uz to odabrati precizan broj namirnica nije ni malo lagan zadatak. Gužva u dućanu, stres i nedostatak vremena glavni su neprijatelji kandidata, pa u skladu s tim mnogi će zaboraviti uzeti neku namirnicu ili uzmu pogrešnu.

„Što se tiče dućana ja se tamo baš nikad dobro ne snađem“ rekla je Elena koja će u dućanu zaboraviti uzeti ključnu namirnicu, što će i odrediti njezin smjer kuhanja te pesimistično dodaje: „Danas ne znam što bih trebala napraviti da ostanem u MasterChefu jer sam ovo već zaribala.“ Slična iskustva imat će i Martina koja će umjesto mlijeka zabunom uzeti jaja. „Trčim prema dućanu, a u glavi mi je totalni kaos“ izjavila je Martina.

Premda joj je žiri nebrojeno puta rekao kako u njoj vide veliki potencijal, čini se da Eleni taj potencijal nikako da ispliva na površinu. „Ja u trenutku u kojem dolazim do saznanja da sam zaboravila kvasac od tog svog presinga dolazim do blokade i jednostavno sam svjesna da ako mi se ne desi čudo, da im neću dati tanjur“, a hoće li se možda čudo u MasterChef kuhinji dogoditi i hoće li Elena ipak pred žiri servirati jelo, ostaje nam vidjeti.

„Moja očekivanja rastu svakim danom, jer svakim danom što sam tu, smatram da sam nešto novo naučio i kada to ne uspijem primijeniti na određeno jelo, onda sam razočaran u samog sebe.“ poručio je Ratko, dok je Ivana dodala: „Mislim da je poanta ovoga da dižemo kriterije više, a ne da ih spuštamo“.


Koga će kuhano jaje koštati izlaska iz showa?

Ove nedjelje MasterChef će napustiti još jedan kandidat. Neki će natjecatelji upotrijebiti tehnike koje su naučili od žirija u Gastroakademiji, neki će jelom impresionirati žiri, jednom kandidatu će žiri ocijeniti jelo kao 'totalnu konfuziju', dok će Radovan jednu natjecateljicu začuđeno priupitati: „Mene tretiraš kao kunića pokusnog ili miša bijeloga?“

U svakom slučaju, one koji neće zadovoljiti kriterije, žiri će dočekati u eliminacijskom Strest testu, gdje će najlošije kandidate dočekati naočigled vrlo jednostavan zadatak – kuhanje i pečenje jaja.

Ne propustite saznati tko još nije naučio savršeno skuhati jaje i kome će žiri pronaći 'dlaku u jajetu' te će tako napustiti show ove nedjelje u 22 sata na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju