SRI-PET 3:05

(Above the Law), Australija

Glume:

Alyssa-Jane Cook ... Olivia Murray
Scott Burgess ... Bill Peterson
Bridie Carter ... Debbie Curtis
Jolyon James ... Con Stavros
Dasi Ruz ... Vicki Giovanelli
Nic Bishop ... Matt Bridges
Kristy Wright ... Belinda Clarke
Teo Gebert ... Skeez Giovanelli

O seriji:

Serija prati prelijepu Oliviu Murray koja vodi povlašteni život uspješne posrednice u zapošljavanju. Njezin svijet postaje kaotičan kad otkrije da joj je otac krupni kriminalac, a njeno odrastanje pod staklenim zvonom nije ju pripremilo za želju njezina oca da ona, kao njegovo jedino dijete, preuzme njegovo carstvo nakon što on završi u zatvoru zbog nepoštovanja suda. Iz sigurnosnih razloga privremeno se seli u penthaus svoga oca na vrhu zgrade Metro – stambene zgrade čiji je vlasnik Pete "Vegas" Murray, Olivijin otac. Pomaknuti smisao za humor ponukao je Petea da proda jedan od poslovnih prostora u prizemlju zgrade policiji kojoj će služiti kao kvartovska policijska stanica – on to zove: dodatno osiguranje. Olivia brzo uviđa potrebu za osiguranjem kad je pokušaju uloviti snagatori jednog od očevih neprijatelja, a taj ju je incident uvjerio da se trajna selidba u penthaus možda ne može izbjeći. Kad se preseli u Metro, Olivia neizbježno postaje dijelom života očevih stanara...

O likovima:

OLIVIA MURRAY (Alyssa-Jane Cook)
Olivia Murray mislila je da je odrasla u relativno normalnoj obitelji, no saznaje da je njen otac kriminalac i mora se boriti s vrtlogom emocija. U jednom je trenutku sretna, ali već se u drugom nešto dogodi i rastuži je. Uspješna posrednica u zapošljavanju, Olivia nerado stavlja svoju karijeru na stranu dok se mora boriti s očevim problemima. Odrastanje pod staklenim zvonom nije je pripremilo za odluke koje će morati donijeti i opasnostima s kojima će se morati suočiti. Ona je kompleksna, zabavna, ali i krhka i ranjiva. Neovisna je, iskrena, tvrdoglava i želi pronaći ono što joj nedostaje – ljubav.

 

 

SCOTT BURGESS (Bill Peterson)
Scott Burges frajer je koji kao da dolazi iz 60-ih, a živi u 90-ima. On je jak, ‘stara škola’ tip i ima ulogu svačijeg anđela čuvara. Brinuo se o Peteu Murrayu više od 20 godina. Bio je njegov vozač, kamatario je za njega i bio mu osobni tjelohranitelj. Nije kriminalac, ali bio je u zatvoru zbog usluge koju je napravio obitelji Murray te si je zbog toga osigurao posao do kraja života. U suštini, on je dobar u duši, ali ima i svoju lošu stranu.






 

DEBBIE CURTIS (Bridie Carter)
Debbie Curtis može primjetiti lošeg frajera s velike udaljenosti. Ona je djevojka sa sela te je zbog toga prizemljena i vrlo smisleno pristupa životu. Jaka je, neovisna, odana i osjećajna. Ona je pravi borac.








 
 

CON STAVROS (Jolyon James)
Con Stavros dječak je u odraslom odijelu. On je policajac koji vjeruje da je uvjerio svijet u to da on drži sve pod kontrolom. Ima motocikl i uniformu, ali je također i naivan, što ga vrlo često dovede u nevolju. Ipak, on je iskren i ima još mnogo toga za naučiti.









 
 

VICKI GIOVANELLI (Dasi Ruz)
Vicki pršti od energije, a odrasla je u Wollongongu sanjajući o tome da postane liječnica. No, financijska situacija njenih roditelja dopustila je školovanje njena brata (Skeeza Jovanellija) pa je odlučila postati dio medicinskog tima. Ona naporno radi, voli se zabavljati, a njena mana je to što uvijek privlači g. Krivog.








 

MATT BRIDGES (Nic Bishop)
Matt Bridges osoba je kojoj se svi povjeravaju. Osim što mu svi imaju potrebu reći najnovije tračeve, on je i svačije rame za plakanje. Voli se dobro našaliti i ne dopušta da ga išta baci u depresiju.



 




 
 

BELINDA CLARKE (Kristy Wright)
Belinda Clark je poput srne – ranjiva i privlačna grabežljivcima. Započela je međunarodnu karijeru modela još dok je bila tinejdžerica, ali sada kada ima 23 godine misli da je prestara za modne piste. Još uvijek se ponekad bavi modelingom, a pokušava se probiti na glumačku scenu, pritom konobareći. Ona je dobra djevojka iz predgrađa koja nikad nije izgubila svoju djetinju stranu.


 



 

SKEEZ GIOVANELLI (Teo Gebert)
Skeez je veliko dijete u još većem gradu. Sa svojom sestrom Vicky došao je u Sydney da bi studirao pravo, no u samo godinu dana odustao je od studiranja da bi postao DJ. Inteligentan, emotivan, ali ponekad i lud, Skeez voli život i želi da svi u njemu uživaju baš kao i on.








 

SUNNY RODRIGUEZ (Meme Thorne)
Sunny Rodriguez vatrena je poslovna žena koja ne podnosi besmislice. Uvijek govori ono što misli i prema svima se odnosi na isti način. Ona mnogo toga zna i sve prati, ali ništa ne govori, osim onda kada je to potrebno. Njena je prošlost misterija, ali s vremenom će se otkriti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju