Mlada djevojka Renate Wagner pronađena je mrtva nakon što je prisustvovala klavirskom koncertu. Nedugo nakon toga nestaje Christa Strobl, druga perspektivna pijanistica.

11-12.ep - 20. listopada

Mlada djevojka Renate Wagner pronađena je mrtva nakon što je prisustvovala klavirskom koncertu. Nedugo nakon toga nestaje Christa Strobl, druga perspektivna pijanistica. Pronalaze je mrtvu, a Moser (Tobias Moretti) mora brzo djelovati kako bi spriječio novo ubojstvo. Medvjedić na izlogu trgovine igračkama eksplodira. Pokrenuta je istraga kako bi se doznalo je li medvjedića netko namjerno podmetnuo i zašto.

13-14.ep - 21. listopada

U gluho doba noći dva lopova ukradu Beethovenovu lubanju. Sutradan jedan fotograf primjećuje napuknuće na grobu. Kreće se u potragu za lubanjom prije nego se ona zauvijek izgubi.
Tijekom izvođenja radova na kanalizacijskom sustavu grada Beča u jednoj su vreći pronađeni dijelovi tijela. Istraga Mosera (Tobias Moretti) odvodi do pljačke banke i skrivenog prolaza. No hoće li ga odvesti i do ubojice?

15.ep, 2.sez., 1.ep - 22. listopada

Moser (Tobias Moretti) slučajno načuje razgovor koji je od iznimne važnosti za jedan slučaj. Ortak ubojice želi Mosera maknuti iz igre te odluči uhvatiti Rexa kako bi spriječio Mosera da svjedoči. Djevojčica je oteta u jednom od omiljenih bečkih zabavnih parkova i nešto kasnije pronađena je mrtva. Ona nije prva žrtva dječjeg pornografskog reketa. U obližnjoj bolnici nalazi se druga djevojčica koja je umakla ubojici, ali je spolno zlostavljana i doživjela je toliku traumu da ne želi pričati ni s kim. Moser (Tobias Moretti) odlučuje da bi Rex mogao pomoći djevojčici da se opet uklopi u stvarni svijet.

2.sez., 2-3.ep - 23. listopada

Usred noći tijelo je pregazio vlak i sve upućuje na samoubojstvo dok dr. Graf ne otkrije da je žrtva bila mrtva više od sat vremena prije nesreće. Bečki odred za ubojstva provodi istragu koja ih vodi do deponija za stare automobile u predgrađu Beča. Rex se upušta u neplaniranu vožnju u stražnjem dijelu kombija, dok Moser (Tobias Moretti) završi vozeći kamion dok mu nervozni Stockinger (Karl Markovics) glasno daje upute. Mladi par koji je kampirao pored Dunava ubio je serijski ubojica koji već neko vrijeme vreba mlade ljubavne parove na tom području. Bečki odred za ubojstva odlučuje postaviti stupicu ubojici i šalje Richarda Mosera (Tobias Moretti) i policajku da glume ljubavni par. Rexa je zapala dužnost da ih drži na oku.

2.sez., 4-5.ep - 24. listopada

Njemački turist prilazi mladiću u bečkom parku Volksgarten i traži dozvolu da ga fotografira. Naposljetku je ubijen i pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi. Fotografije koje je snimio jedini su ključ koji vodi do ubojice. Umirovljeni detektiv Max Koch (Fritz Muliar) dobio je zadatak nadgledati Volksgarten i s Rexom razotkriva sljedeći zločin. Klijentica je pronađena ugušena u svojoj kabini u salonu ljepote. Moser (Tobias Moretti) najprije sumnja na najbolju prijateljicu, ali nastupit će iznenađujući obrat kada dolazi do pokušaja novog ubojstva.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju