'Kobni sudar', 'Početak' i 'Naše obiteljsko vjenčanje', samo su neke od televizijskih premijera koje će uz vrhunski filmski ugođaj prikovati gledatelje za male ekrane.

Nova TV u ožujku donosi pregršt romantičnih, akcijskih i avanturističkih filmova, te brojne uzbudljive televizijske premijere.

'Kobni sudar', 'Početak' i 'Naše obiteljsko vjenčanje', samo su neke od televizijskih premijera koje će uz vrhunski filmski ugođaj prikovati gledatelje za male ekrane.

Ljubitelji akcije, trilera i fantastike svoje će apetite moći zadovoljiti vrhunskim filmskim naslovima, poput televizijske premijere filma s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi 'Početak' u kojemu legenda industrijske špijunaže biva uvučen u najopasniji posao svoje karijere.

Nova TV romantiku u domove gledatelja donosi i s dvije romantične televizijske premijere. Jedna od njih je film 'Naše obiteljsko vjenčanje' u kojemu će glave dviju obitelji pretvoriti vjenčanje njihove djece u urnebesan događaj, a druga je 'Najdulji tjedan' s Jasonom Batemanom i Oliviom Wilde u glavnoj ulozi u kojoj će gledatelji imati priliku svjedočiti događajima jednog ludog tjedna u kojem se glavni glumac uz sve nedaće koje će ga snaći – zaljubi. 'Ljubav se događa' s Jennifer Aniston spaja psihološku i romantičnu dramu.

Ljubitelji akcije zasigurno će se zadovoljiti avanturama uličnih trkača u televizijskoj premijeri 'Rođeni za utrku: Brza staza', a u akciji iz 2012. 'Meta ubojice' Christian Slater i Donald Sutherland pokazat će koliko je teško pobjeći od sjećanja na smrt voljene osobe. Nova TV u ožujku donosi i televizijsku premijeru 'Posljednja noć', predivnu priču u kojoj će ljubav zbog jedne noći biti stavljena na kocku.

Gledatelji će uživati u još jednoj televizijskoj premijeri, kriminalističkom filmu iz 2012., 'Samaritanac'. Foley kojega glumi Samuel L. Jackson, nakon dvadeset godina u zatvoru odluči krenuti novim putem i ostaviti prošlost iza sebe. No njegova je prošlost ipak suviše tvrdoglav suputnik. Ljubitelji kriminalističkog filma imat će priliku pogledati i naslove 'Zamrznuta istina' s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi te 'Zločin i iskupljenje' s Colinom Farrellom i Keirom Knightley u borbi s vlastitom prošlošću i pokušajem bijega od kriminalnog podzemlja. U krimiću 'Zatvorenik' Jimmy Vaughn (Laurence Fishburne) je FBI agent na tajnom zadatku koji treba raskrinkati prevare kriminalne grupe koju vodi tajanstveni Ziggy.

Osim televizijskih premijera 'Miss ožujka' , 'Razdvojeno srce ' te 'Kobni sudar', zabava će biti zagarantirana uz sljedeće hit naslove: 'Put bez povratka', 'Mamurluk', 'Rambo 4', 'Goonies', 'Harry Potter i princ miješane krvi', 'Putovanje u središte Zemlje', 'Gran Torino', 'Njemu baš i nije stalo' te 'Moj prijatelj Willy'.

Ne propustite hit filmske naslove i brojne televizijske premijere ovog ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju