Radovan: „Niste ovdje da lijete suze nego da hrabro podnosite poraze i uspjehe!“

Od prvotnih TOP 16 kandidata, ostalo je samo njih šest. Borba se zaoštrava, a svaki trenutak nepažnje može biti presudan. „Više nismo u poziciji da plačemo za ljudima jer svaki put može bilo tko od nas otići.“ konstatirao je Ante koji je do sada visoko kotirao kod žirija.
S obzirom na suze iz prošle emisije, Radovan će ovoga puta ponijeti maramice za kandidate te im poručiti: „Niste ovdje da lijete suze nego da hrabro podnosite poraze i uspjehe!



Umjesto jedne kutije, svakog kandidata na njegovoj radnoj površini dočekat će dvije. U prvoj kutiji naći će se šarolik izbor namirnica. „Lijepe namirnice, baš ono po mom guštu!“ kazat će Robert. U drugoj kutiji nalazit će se pribor za kuhanje. Nakon što će Igor kandidatima dati znak da mogu podići i drugu kutiju te im objasniti kako je štos da unutar 30 sekundi mogu odabrati samo sedam stvari iz kutije s priborom, lagana panika počet će se širiti MasterChef kuhinjom. „Znate li vi koliko je 30 sekundi? To nije ni minuta!“ - rekla je Zvjezdana koja će kao i ostali kandidati biti dosta zbunjena.



Premda bi se moglo reći da više ništa ne može iznenaditi kandidate kada su izazovi u pitanju, ovoga puta žiri je uspio u tom naumu, te je među kandidatima zavladala poprilična uznemirenost. „Zaboravila sam pincetu i još jednu jako potrebnu stvar koju smo na kraju svi zaboravili, a to je daska za rezanje.“ ispričala je Elena, a to je posebno zasmetalo Dinu koji je poručio kandidatima: „To pokazuje vaš način razmišljanja. Uopće ne idete po redu! Uopće nema fokusa!“ Kako će se kandidati snaći bez daske za rezanje i kako će nadomjestiti taj nedostatak ne propustite pogledati u petak.

Iva će osim daske za rezanje, zaboraviti i tanjur, no to ju neće nimalo smesti. „U ovakvim se situacijama uvijek uspijem izvući, tako da se nadam da mi nedostatak tanjura neće biti mana, nego možda čak to privučem kao prednost!“ Hoće li Iva dobiti pokudu žirija, ili će se pak uspjeti izvući, ostaje nam za vidjeti.

Zanimljivo će biti i na kušanju kada će Dino ponovno u Robertovom jelu pronaći kost. S obzirom da ovo neće biti prvi put, slavni 'detektor za kosti', kako ga je Igor već otprije bio nazvao, samo će komentirati: „Progutat ću je i pravit se da je nisam našao!“, a Robert će kasnije komentirati: „Opet kost, a nemam ništa protiv čovjeka, dapače, super mi je!“

Vrijeme istječe, a svaka pogreška se skupo plaća. Vidjet ćemo u petak tko će se odmaknuti od lošeg kuhanja iz prošle emisije i progurati se u TOP 5, a tko će se za svoj ostanak boriti u Stres testu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju