.

 

Strane serije

Power Rangers Samurai

img placeholder
,
Nova TV hr_HR
komentiraj pošalji

Nova generacija Power Rangersa mora savladati vještine i moći mističnih Samurai Simbola Moći.

 
 
 
 

(Power Rangers Samurai), SAD, 2011., serija
Autor: Haim Saban

Uloge: Alex Heartman, Erika Fong, Hector David Jr., Najee De-Tiege, Brittany Anne Pirtle

Nova generacija Power Rangersa mora savladati vještine i moći mističnih Samurai Simbola Moći. Magične Moći jednom savladane daju im snagu kontroliranja prirodnih elemenata: Vatre, Vode, Zraka, Šume i Zemlje. Pod vodstvom svoga mentora i njihovih odanih Zord životinja Power Rangers Samurai započinju uzbudljivu pustolovinu u neprestanoj borbi sa zlim snagama koje im šalju neprijatelji u pokušaju uništenja svijeta.
Richard Medina Jr., koji je utjelovio Dekera, u prošlim sezonama serije Power Rangers tumačio je lik crvenog Rangera.

U prvom nastavku vidjet ćemo kako će Mika donijeti veliku odluku. Mike razmišlja da li će pristupiti Samurai Rangersima i ostaviti svoj dosadašnji život, prijatelje pa čak i obitelj. U međuvremenu grad napada Nighlok Rofer kojeg je poslao Xandred kako bi podigao Sanzu River's vodenu površinu ispunjenu ljudskim strahom. U velikoj borbi Rangersi se pretvaraju u Megazorda i uspješno uništavaju Nighloka. Mike će konačno donijeti svoju odluku.

Ova serija je 2012. godine nominirana za nagradu Blimp.
 

Ocijeni: 64 glas(ova) 4,3
Crna ruža
Crna ruža
19.08.2014 / 16:11
Vino strasti - 9
Vino strasti
25.05.2015 / 16:04
Ljubav i novac exposed
Ljubav i novac
01.07.2015 / 08:53
Kašmir mafija splash
Kašmir mafija
16.06.2015 / 16:50

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Komentari

Trenutno na programu

18:20
Najbolje godine Najbolje godine

Mladenci Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak) stižu u Dragošje s novim kabrioletom. Đuka (Velimir Čokljat) živi u oblacima ne shvaćajući da Violetu (Mira Furlan) uopće nije briga za ... (8/140)

Slijedi

Dnevnik Nove TV

PON - NED 19.15

Kasnije

20:15
Crna ruža
Crna ruža - 5

Baranovo ponašanje sve je dovelo do ruba strpljenja i odnosi među djecom su vrlo napeti. Ada nagovara Ebru da proda kafić Kenanu kako bi otplatili dug Narin i Baranu i bili sami svoji gazde. Ken... (205/210)

Novatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Novatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Novatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se