Maja i Willy prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag.

2.sez., 15.-16.ep. - 6. rujna

Maja i Willy prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag. Na livadu stižu Flipovi rođaci. Dok su zajedno, na čudan način mijenjaju boju i ponašanje. Budući da se i Flip mijenja, Maja shvati da bi mogla izgubiti prijatelja. Učinit će sve da bude kakav je bio prije!

2.sez., 17.-18.ep. - 7. rujna

Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita (nisam pronašla hrvatski naziv ovog kukca. Svugdje se vodi pod latinskim!), starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starom drvetu na drugoj strani jezerca. No staricu sjećanje često zna zavarati i oni s teškom mukom nalaze pravi put. Voskić zaključuje da je košnica premala za toliko pčela: neke se moraju iseliti i osnovati novu košnicu! Među onima koji su izabrani da odu je i Willy... Maja ubrzo shvaća da bi mogla izgubiti najboljeg prijatelja i potrudit će se da Voskić promijeni mišljenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju